@LucicNS
Cek, cek, mislim da aerodinamika ne bi tu odigrala glavnu ulogu, zaboravio si da je Dacia mnogo laksa od X5 i sa njegovim motorom bi verovatno umesto horizontalno, krenula vertikalno
zvezdarac je napisao:LucicNS je napisao:First je napisao:A sta ako u Daciju stavis motor od BMW-a?
I dalje ce biti sporiji zbog aerodinamike
@ lucuc, SPAVAŠ LI TI, ikada ???
First je napisao:Pedja je sve vrlo slikovito objasnio, pogotovo za LKT, tako da, dragi igraci, izaberite opis (gumu) koji vam najvise odgovara
@LucicNS
Cek, cek, mislim da aerodinamika ne bi tu odigrala glavnu ulogu, zaboravio si da je Dacia mnogo laksa od X5 i sa njegovim motorom bi verovatno umesto horizontalno, krenula vertikalno
Pedja je napisao:Kineskim gumama može da se igra na vrlo visokom nivou, nego mi nešto uglavnom fantaziramo!Volemo da damo 20-30-55 eura umesto 7-15 eur!Normalno, ima i tu svašta...U Kini mislim da ima oko 50 fabrika,kako mi reče čovek koji to diluje, koje proizvode gume za stoni tenis!!!Evo,uzeh od njega Kokutaku 868(mislim) za ćerku.Nada Cvetković probala,kaže, solidno.Uzmem i jednu za sebe,stavim na bekhend(na TBS)...milina...kontrola odlična,spin lagan...videću još...7 eur komad!Eto...Friendship?Markop im je zacepio cene...Higher-odlične rotacije,malo neprecizan...Focus-nit smrdi nit miriše,729 fx,sporija,mekša ali po meni vrlo primerena nekom rekreativnom nivou igre,LKT XP-govance...Sve lepljivo,gadnjikavo,ali...mnogo jeftinije!..Dosta od mene...
trille je napisao:U Markopu ima Friendship za 14 evra,a LKT od 10-14 evra,mada recimo preko ebay-a su skoro duplo jeftinije sa free shipingom.

djordjestanic je napisao:trille je napisao:U Markopu ima Friendship za 14 evra,a LKT od 10-14 evra,mada recimo preko ebay-a su skoro duplo jeftinije sa free shipingom.
Free shiping je za normalne zemlje u Srbiji nema ništa free![]()
![]()
![]()
![]()
gledao sam i za BiH i za Srbiju i izbacuje da moze, a javicu ti da li moze sigurno ako mi drugar uspije poruciti jer on zna baratati oko onih racuna i pay palova 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju