Sta mislite o Friendship gumama

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Sta mislite o Friendship gumama

Postod trille » 27.09.2011, 21:44

Gledajuci neke sajtove i forume vidio sam da mnogi govore kako se radi o dobrom odnosu cijena-kvalitet kada su u pitanju ove gume.Da li neko od forumasa igra s nekom od guma 729 i ako igra volio bi kad bi iznio kakvo misljenje o njima,da li su dobre ili pak nisu.
trille

Pridružio se: 15.06.2011, 19:25
Reket: Reket: Drvo: Galaxy W6
Gume: FH: 729 Cream 2.2 mm
BH: 729 Cream 2.2 mm
Reket: Drvo:729 V6
Gume: FH: LKT Rapid Speed 2.0 mm

Re: Sta mislite o Friendship gumama

Postod Sale » 27.09.2011, 22:29

Mogu da potvrdim da za tu cenu dobijes mnogo vise,na bhd imam 729 Tacky,ko voli lepljivu to je to.
bdw: lepo je kad neko vozi bmw x5 a pita ,"kakva je dacia" :lol: pozdrav ne mislim nista lose :D
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod trille » 27.09.2011, 22:52

Probao sam od jarana 729 Higher i nenormalno mi se dopala guma,a vidim da hvale i Focus pa sam mislio za drugo drvo da napravim kombinaciju s ovim gumama,pa rekoh da vidim kakva su misljenja ostalih :) a to za bmw nekad bilo ima se moze se,
a sad recesija :)
trille

Postod Vladojica » 27.09.2011, 23:04

Higher Transcend je dosta teska guma, ali ima dobar spin. Meni se vise od nje dopao Faster Transcend, ima nizi ugao izbacaja i nekako je linearniji. Ali recimo, u poredjenu sa Sriverom, imaju manje spina prilikom servisa. Ali meni se recimo za igru vise dopadao LKT Pro XP nego Sriver L, jer je meksi, meksi i od Highera i Fastera i ne zahteva tako dobru tehniku da se lopta ubaci na sto.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod trille » 27.09.2011, 23:19

Vladojice a da li si imao iskustva sa ovim Focusom,za njega kazu da ima bas dobru kontrolu pa sam njega mozda mislio kupiti i staviti na BH?Kako mislis nizi ugao izbacaja,je li mislis da treba vise zatvoriti reket prilikom udarca sa Fasterom nego sa Higherom?
trille

Postod First » 27.09.2011, 23:50

Friendship je legendarna guma i svakako da vredi svaku datu paru. Ne mozes od nje ocekivati da ti bude zamena za tenergy, ali za neki razvoj igre, cak i za neki srednje-visi nivo igre moze jako dobro da posluzi. Ja sam igrao sa Friendship 729 FX i bas sam bio zadovoljan. Nije toliko mekana, sto je meni odgovaralo, samo sto je preteska. Ali odradila je svaki evro, igrao sam sa njima dok ih nisam skroz izlizao i tad ih zamenio, a ustvari tad su postale najopasnije, jer su pravile takve cudne rotacije, da cak ni ja nisam bio siguran koja ce rotacija ispasti kad serviram :-D

Isto su jako dobro ove LKT, jeftinije su, mekse su i mnogo su lakse, sve su to prednosti. Jedino sto su mnogo lepljivije od Friendshipa i zahtevaju da uvek imas pored sebe sredstvo za ciscenje, ili neki vlazan sundjer, uzasno se brzo prljaju.

@Sale

A sta ako u Daciju stavis motor od BMW-a? :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 28.09.2011, 00:02

trille je napisao:Vladojice a da li si imao iskustva sa ovim Focusom,za njega kazu da ima bas dobru kontrolu pa sam njega mozda mislio kupiti i staviti na BH?Kako mislis nizi ugao izbacaja,je li mislis da treba vise zatvoriti reket prilikom udarca sa Fasterom nego sa Higherom?

Vise zatvaras sa Higherom.
Sa Fokusom jedino nisam igrao, ali mogao bi mozda da se raspitas i za Black Power ili Red Diamond gume, to je Friendshipov odgovor na Tenergy za 12 evra :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod LucicNS » 28.09.2011, 04:40

First je napisao:A sta ako u Daciju stavis motor od BMW-a? :-D

I dalje ce biti sporiji zbog aerodinamike :lol:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod zvezdarac » 28.09.2011, 07:33

LucicNS je napisao:
First je napisao:A sta ako u Daciju stavis motor od BMW-a? :-D

I dalje ce biti sporiji zbog aerodinamike :lol:

@ lucuc, SPAVAŠ LI TI, ikada ???
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod Pedja » 28.09.2011, 10:53

Kineskim gumama može da se igra na vrlo visokom nivou, nego mi nešto uglavnom fantaziramo!Volemo da damo 20-30-55 eura umesto 7-15 eur!Normalno, ima i tu svašta...U Kini mislim da ima oko 50 fabrika,kako mi reče čovek koji to diluje, koje proizvode gume za stoni tenis!!!Evo,uzeh od njega Kokutaku 868(mislim) za ćerku.Nada Cvetković probala,kaže, solidno.Uzmem i jednu za sebe,stavim na bekhend(na TBS)...milina...kontrola odlična,spin lagan...videću još...7 eur komad!Eto...Friendship?Markop im je zacepio cene...Higher-odlične rotacije,malo neprecizan...Focus-nit smrdi nit miriše,729 fx,sporija,mekša ali po meni vrlo primerena nekom rekreativnom nivou igre,LKT XP-govance...Sve lepljivo,gadnjikavo,ali...mnogo jeftinije!..Dosta od mene...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Sledeća

Povratak na Oprema