Tibhar Grass

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Tibhar Grass

Postod Vladojica » 23.09.2011, 23:57

djordjestanic je napisao:Zato što si u običnom pimplu imao problem da zasečeš jer trava menja smer rotacije pa si se trudio da povećaš kontakt sa lopticom.

Kad si se vratio na hvatljivu gumu taj pokret dovodi da je kontakt duži i proivodi više rotacije.

Tacno je to to! Dobro si to zapazio! Bas takav osecaj sam imao. Ono sto mi je tesko sa travom je kad dobijem jak top spin na travu a ja u tom trenutku blizu stola, i onda hocu da izblokiram kao sa normalnom gumom, a loptica mi se prekotrlja preko gume i ode na gore, umesto toga sam pokusavao da napravim korak u nazad i da sacekam da lopta padne pa da je zasecem, al tu sam uglavnom kasnio jer je potreban brz rad nogu, bolji nego kad sam obicnom gumom samo sacekas loptu i izblokiras je, bez potrebe da ides u nazad. Nadam se da sam ovo skapirao.

A inace, jedan moj drug je skoro uzeo Tibhar Grass 1.6mm, i meni to onako vise lici na normalnu gumu, brzo je dosta, al on nesto nije zadovoljan sa time, pa ako resi da proda uskoro javicu ti, ako ti pre toga ne nabavis gumu.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 25.09.2011, 18:34

A ti Vladojice jel si probo tu zabranjenu travu na Butterfly Grubba Variant, možda bolje leži, naročito ako igraš pushblokove...češće i nezgodnije pada na sto nego sa Caymanom...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 25.09.2011, 18:55

Pa nisam probao, drzim je na Caymanu, na Grubi sam probao Feint Long II, sada su mi na Grubi obicne gume, al sad cu da nabavim jos jednu Grubu i na nju cu da stavim Feint Long II, pa da vidim kako rade pipci da frikcijom. Cini mi se da sa Feint Long dva osecam vecu kontrolu u udarcima nego sa Scalpelom i imam malo veci izbor u udarcima. Sa Scalpelom je cini mi se jedina efektivna igra taj push blok i to da se loptica drzi nisko i da padne odmah iza mreze, jer tesko izdrzavam napade ako dam protivniku neku visoku lopticu.
E sad, ne znam kako bi Scalpel radio na Grubbi, Cayman je balsa i krut je, a valjda je to bas dobro za pipke i posebno za tu vrstu igre sa Scalpelom, a mrzi me da prelepljujem opet, tako da neka stoji na Caymanu. Jedino ako si ti probao pa da mi kazes sta je bolje :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 25.09.2011, 19:17

a zasto jednostavno ne odvojis par sati i ne uvezbas bh pimpl sa normalnom gumom...?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 25.09.2011, 21:13

Zato sto vezbam pimpl sa travom, pa kad predjem na obicnu gumu pimpl mi se poboljsa 20% odmah. To je kao da zelis da podignes 15 kila a vezbas sa tegom od 10 kg, sporo napredujes. A kad bi uzeo teg od 20 kg, pa sa njega presao na 15, poleteo bi :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod filip » 25.09.2011, 21:21

A da ti probas neki soft? :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 25.09.2011, 21:40

Pa mogao bih da stavim soft na forhend Caymana, to bi onda bilo kao da dizem 35 kg kad pokusam spin :D Posle cu sa obicnom gumom da letim :D Ali mislim da sa softom ne moze lepo da se reze na bekspin loptu jer odskace mnogo u vis...
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod djordjestanic » 25.09.2011, 21:41

A da probaš da naučiš kako stvarno treba da se igra?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 25.09.2011, 22:00

Ranije sam tvrdio da je jedan drugi clan foruma trol i flejmer, ali se on popravio od tada. Sada imamo novog trola i flejmera - Vladojica! Gomila besmislenih postova ocigledno u cilju provokacije, jer smisla nema.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 26.09.2011, 09:12

djordjestanic je napisao:A da probaš da naučiš kako stvarno treba da se igra?

Bih al nemam protiv koga :D, jedino ako ces ti BESPLATNO da me treniras?

@ivan: ovaaj, zamisli da sam rekao nesto pametno u svoju odbranu, jer sad trenutno ne mogu nista takvo da smislim :D
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema