djordjestanic je napisao:Zato što si u običnom pimplu imao problem da zasečeš jer trava menja smer rotacije pa si se trudio da povećaš kontakt sa lopticom.
Kad si se vratio na hvatljivu gumu taj pokret dovodi da je kontakt duži i proivodi više rotacije.
Tacno je to to! Dobro si to zapazio! Bas takav osecaj sam imao. Ono sto mi je tesko sa travom je kad dobijem jak top spin na travu a ja u tom trenutku blizu stola, i onda hocu da izblokiram kao sa normalnom gumom, a loptica mi se prekotrlja preko gume i ode na gore, umesto toga sam pokusavao da napravim korak u nazad i da sacekam da lopta padne pa da je zasecem, al tu sam uglavnom kasnio jer je potreban brz rad nogu, bolji nego kad sam obicnom gumom samo sacekas loptu i izblokiras je, bez potrebe da ides u nazad. Nadam se da sam ovo skapirao.
A inace, jedan moj drug je skoro uzeo Tibhar Grass 1.6mm, i meni to onako vise lici na normalnu gumu, brzo je dosta, al on nesto nije zadovoljan sa time, pa ako resi da proda uskoro javicu ti, ako ti pre toga ne nabavis gumu.