Donic Waldner Dotec ar

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Donic Waldner Dotec ar

Postod filip » 11.09.2011, 21:41

O'so danas da igram posle tri meseca i u prolazu kupim ovo drvo :) . Drvo je jako lagano, svega 70gr, a poprilicno je kruto. Zvanicno se vodi kao all, ali bi ja rekao da je debelo na off strani. Davno sam razmisljao o njemu, ali mi bilo skupo da dajem 60 evrica. Sad se ukazala povoljna prilika i nijesam hteo da ga/je ispustim. Najzanimljivija stvar u vezi drveta je drska koja ako pukne, bice dobra za neko vinsku flasu :D . Reket lezi u ruci kao ni jedan drugi i jako je ugodan za igru. Trebalo mi je sigurno pola sata da se naviknem na drsku i da pokret dodje na svoje. Kad se to desilo, nisam mogao da prekinem da se kezecim... U odnosu na joolu trix fast je kruce, tezine su tu negde. Zbog krutosti je ugao bacanja na fh sa t64 nesto nizi, ali bi rekao da je sad idealan za igru protiv vecine igraca. Iz nekog razloga, ugao bacanja na bh sa joolom express one je malo porastao (inace guma sa jako niskim uglom izbacaja), sto je cudno jer je drvo kruce. Trix fast i express one su bili odlicni za tacku, ali bh spin nije bas isao. Sad je bh spin neverovatan i setup bukvalno trazi da nonstop spinujes sa bh, jer je osecaj brutalan. Tacka jos uvek radi odlicno, s'tim da sad ide i tacka iz fh. Blok i kontra su dosta brzi i ostriji u odnosu na joolu, pa je potrebna blaga korekcija u jacini stiska drske. S' obzirom na krutost, osecaja ne manjka, sto pripisujem ''hvataljki''. Takodje, teziste reketa je malo blize ruci nego sa joolom, sto mi se dodatno svidja. Posle prvih sat i po igranja, utisci su odlicni!!! Procenjujem da bi mi trebalo nekih desetak treninga i drvo bi sraslo uz ruku. Ako budem igrao ovom ucestaloscu, to ce biti za nekih dve i po godine :cry:
Prikačeni fajlovi
bce60a948dc2981fb24a8d2efc0dd855.image.500x432.jpg
bce60a948dc2981fb24a8d2efc0dd855.image.500x432.jpg (26.07 KiB) Pogledano 6254 puta
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Re: Donic Waldner Dotec ar

Postod djordjestanic » 11.09.2011, 22:00

Ja sam probao Person Dotec ali mislim da je bilo off.

Meni to drvo jednostavno nije davalo dovoljno snage. Moguće da je zbog male mase smanjena i izlazna energija.

Inače drška je stvarno neverovatno prijatna za držanje. Ergonomija je super a neverovatno je da kad se obrnuto uhvati skoro da je isto tako dobro.

Probao sam i soft bez sundjera na ovom drvetu. To je tako dobro leglo da nisam mogao da verujem, skoro da sam mogao da igram bez imalo treninga. Da je i forhend bio iole tako dobar nastavio bi sa njim.

Sada igram sa Photinom ali i dalje mislim da je najbolje drvo koje se može kupiti je ALC.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ZoranV » 11.09.2011, 22:09

Ja imam Waldner Dotec Carbon, mislim da je najbrzi od Dotec drveta i malo je tezi od dva pomenuta, mada mu je blizu po brzini Waldner Dotec Hinoki...
(a sto ti BH baca vise , pa vec drvo ima vissi ugao od vodoravnog na BH...a na FH nizzi...)
ali ne igram puno s njim, plasim se da se ne naviknem pa sstaccu onda sa ostalih 100+ ravnih drveta?
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod filip » 11.09.2011, 22:18

Slazem s da je ALC ''bang for the buck'', ali je i skup, a sto je meni jos bitnije, tezak. Meni ne fali izlazne energije, ali to je verovatno zato sto sam do 16. godine trenirao borilacke sportove, a posle toga dizao tegove skoro deset godina dosta ozbiljno, tako da mogu da vucem fh spin i sa daskom za secenje mesa. Posto sam se navukao na lagana drva, ovo ce sigurno biti u mojim rukama dok se ne raspadne...

@ZoranV
Jeste, to je najbrze Dotec drvo, ali ne mogu da zamislim da bi mi odgovaralo nesto brze od ovoga. Zbog napred pomenutog, imam malo sirovinski zamah, tako da sa necim brzim od ovoga, ne bih pogadjao sto...
Jeste pomalo opasno navici se na ovu drsku. Cim dodjem do malo vise para, kupicu jos dva komada pa da se ima...
Korisnikov avatar
filip

Postod djordjestanic » 11.09.2011, 22:24

Borilački sportovi a posebno tegovi smanjuju brzinu spina!

Veruj, provereno.

Inače, Chen (stariji) kada bi igrao na spensu samo je za zagrevanje vrteo zglobove. Odatle dolazi sva brzina a tegovi jako očvrsnu zglobove i onda nema ništa od elastičnosti i brzine u zglobu,.

Opet ako tebi nešto paše šta te briga ko šta kaže. Samo uživaj i naravno više igraj :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 11.09.2011, 22:34

Tegovi cinjenicno usporavaju pokret, dok su borilacki sportovi ipak na strani ubrzavanja pokreta. Poenta je da je ono sto je ostalo od kombinacije treniranja svega toga, jedan eksplozivan, sirov i vrlo snazan udarac, bar sto se tice fh. Posto sam opikao par puta sa nekim superligasima, dok sam cesto igrao, rekli su mi da vucem kao zivotinja. Kad ti to kaze neko ko je igrao protiv puno dobrih igraca, onda to ima tezinu, jer covek sam nikad ne moze da proceni sebe...
Korisnikov avatar
filip

Postod LucicNS » 12.09.2011, 09:45

Moguce je da ti je tackiranje izuzetno jako, ali spin... tesko.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 12.09.2011, 09:54

ma samo je stavio najdeblju i najbrzu gumu koju je nasao na brzo karbonsko drvo, pa zaista dodje brza lopta. Srecom po sve nas, ostali udarci trpe zbog tog setupa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 12.09.2011, 10:06

Ako neko (posle ovoliko hvala) bude hteo ovo isto drvo, ja ga imam... Samo probano...
I mogu da ga prodam... A i ne moram...
Cena :?:
Prava sitnica :roll:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod filip » 12.09.2011, 11:44

Ako ga ne prodas za dva meseca, uzecu ga ja..
Korisnikov avatar
filip

Sledeća

Povratak na Oprema