krox je napisao:ja samipak rekreativac, i to koji neigra aktivno inetrenira vec 6 godina,to je dugogodisnji nivo igraanja ligu dvije iznad i to se osjeti cak i ako imas dobre udarce, super pogadjas i igras super, oni jednostavno pronadju put do pobjede, da bi se moglo protiv njih trenig sa njima pet puta tjedno, i 20 kila manje, ovako dok igram sa dedekima an susjednom stolu ,dzabe mi pobjede, makar i oni znaju biti nezgodni pogotovo sa travama.
p.s.inace tomic vrlo korektan i fer igrac.
phrnjak je napisao:Na snimku Tomic nosi onu istu majicu. Posto sam ja dosta stariji od tebe ipak se secam Hrvatskog stonog tenisa ali iz davne 1984. kada sam ucestvovao na pionirskom prvenstvu YU u Zagrebu. Tada su neprikosnoveni bili Primorac i Karkovic. Obojica su igrali za Bagat iz Zadra. Ja sam tada igrao za IMT Beograd. Primorac je u finalu dobio Zunjica iz Partizana i to u neverovatnom mecu. To je nabolji mec koji sam gledao za tu konkurenciju. Za Karkovica (mislim da je Neven) znam da je trener i gledao sam jedan CD sa njegovim MANY-BALLS treninzima i odusevio me. Ako je to taj Karkovic (mozda je neki drugi ili ima brata).
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost