Kojim lepkom se lepi trava?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Kojim lepkom se lepi trava?

Postod Vladojica » 10.08.2011, 13:39

Pitanje za sve travare :):

jel ima neke razlike u pogledu izbora lepka i nacina lepljenja izmedju trave i obicnih pips-in guma, s obzirom da je trava nekako sva mekana i tanka, kao parce tkanine, i sticem utisak kao da, zbog toga, moze da se pocepa prilikom odlepljivanja sa drveta.

@ivan: jbg :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Re: Kojim lepkom se lepi trava?

Postod ZoranV » 10.08.2011, 13:51

Ja trave lepim sa starim, a svaka guma ili sundjer može da se iscepa, ako cimneš...ako vidiš da ne ide koristi aceton za stari lepak a benzin ili alkohol za novi...ali bolje radi sa starim...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 10.08.2011, 14:03

@Vladojica: ne mogu da verujem, ovo je jedno od vecih razocarenja za mene :( Ipak, ima nade, sredicu sa Davorom da budemo u istoj grupi, tako cu te istackirati da ce te odma proci volja za travom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 10.08.2011, 14:17

@ZoranV: e hvala ti, al ono mi se bas ucinilo nekako mekano, pa rekoh da proverim.

@ivan, ne ne, necu danas da igram sa time, posto nemam lepka, a i prvo bih malo provezbao, ali sam siguran da ces me istackirati u oba slucaja :D. Samo sam hteo da kompletiram Caymana. A donosim moj standarni setup iz potpisa i pucam jer sam slabo igrao ovog meseca.
P.S. Nema namestanja grupa :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ZoranV » 10.08.2011, 14:19

Dobro dosao Vladojice na tamnu stranu! Ali vratićeš se ti već na normalne gume...a jel misliš da igraš sa ox travom, jer ako ima sundjera lepljenje je slično sa običnim gumama, a ako nema onda je malo čupavo, najbolje da imaš asistenta...
ZoranV

Postod ivan » 10.08.2011, 14:20

@Vladojica: onda ces dati meni jedan sriver, moram da igram drugim reketom jedno dve nedelje dok mi se glavni ne uspori, a fali mi jedna guma.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 10.08.2011, 14:47

Ivane imam jednu nezalepljenu travu, pa pošto ti fali guma :)
ZoranV

Postod Pedja » 10.08.2011, 14:52

ZoranV je napisao:Ivane imam jednu nezalepljenu travu, pa pošto ti fali guma :)

Ja imam jedan kineski 802-soft, to na fh a Zokijevu travu na bhd :!: :lol: Povoljno :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 10.08.2011, 15:24

ZoranV je napisao:Dobro dosao Vladojice na tamnu stranu! Ali vratićeš se ti već na normalne gume...a jel misliš da igraš sa ox travom, jer ako ima sundjera lepljenje je slično sa običnim gumama, a ako nema onda je malo čupavo, najbolje da imaš asistenta...

Hihi, tamna strana :twisted: uvek sam navijao za Dart Vejdera u Zvezdanim ratovima.
Pa mislio sam da isprobam samo da vidim kako ce to ide, ako mi krene necu da menjam :D, a uzeo sam RITC 755 0.6mm al je bas tanko (stvarno, nisu lagali kad su rekli da je 0.6mm :D), u svakom slucaju imao sam jedan reket viska - Cayman, pa rekoh da ga kompletiram, a i ako sam bacio pare i ne svidi mi se, opet guma je jeftina...
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod First » 10.08.2011, 16:30

@Vladojica

Od te trave si u potpisu pogresno napisao naziv gume. Nije KLT, nego LKT :-D
Elem, trebalo je da uzmes 2.0mm da vidis kako nije sporo na Caymanu, nego ti uzmes 1.8mm i posle spore gume, dacu ti moj da probas sa 2.0mm da vidis kako radi.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Sledeća

Povratak na Oprema