Lepo izgleda na slikama, a ljudi koji su bili na turniru su puni hvale.
Imao sam nekada sale za stoni tenis i bilo mi je prijatno da čujem pohvale, ali mi je isto tako bilo bitno i da čujem dobronamerne kritike, pa ću vođen time i ja reći par primedbi iz najboljih namera:
- "Obavezno rezervisati svoj termin" - mislim da za potencijalne klijente mnogo lepše zvuči reč POŽELJNO umesto OBAVEZNO, jer možete odbiti nekog ko se u kafani pored opkladio u večeru da je bolji u stonom tenisu, nema rezervisan termin, a možda ipak ima mesta...

- "Korisnik je u obavezi da donese čistu opremu za salu" - ne bi trebalo da se Vi brinete za ličnu higijenu Vaših korisnika, dovoljno je da napišete "čiste patike za salu".
- "Svaka šteta na reketu ili loptici se dodatno naplaćuje." - ovo za lopticu je verovatno grub previd, loptice su POTROŠNI materijal.
- "Sala sadrži dve svlačionice." - da li su u pitanju muška i ženska možda? Da li postoje i tuševi sa toplom vodom?
- "Karta važi za jedan sto koji koriste najviše dva igrača." - ne mogu se igrati dublovi?
- 600 i 720 din / sat meni lično nije skupo, ali s obzirom na platežnu moć ljudi i ponude drugih, mislim da će ovo, na žalost, samo napraviti promaju u sali. (nemate nikakvu ponudu sa popustima za ljude koji bi provodili znatno više vremena u sali)