@ Moravac
Bobane, jel si nesto u rodu sa Bobanom Petrovicem kosarkasem iz Krusevca igrao je u Partizanu tamo krajem 70-tih.
Inace, video sam te kad si igrao. Moram da kazem da te je bilo grozno gledati. Igras sa dve destruktivne gume i to je krajnje gadno za gledati sa strane. Ni jedna lopta nije letela normalno. Igrao si mec sa mojim drugarom Perom Lukicem koji je u sasvim dobroj formi i bogami na pocetku si mu bas pravio probleme. Pera je pre toga prilicno nesrecno izgubio od Saleta Ujfalusija koji je maistor za igru sa ox travom. Tako da znaci da si mu bas bio tezak protivnik na pocetku. Mislim da je bilo 1:0 i 10 :7 za tebe ali da si to prokockao.
Mana tvoje igre je sto zavisis od protivnika. Ako se on ne snadje, dobijas. Medjutim ako on shvati kako treba igrati na te materijale ti vise nemas nista da ponudis u igri. Verovatno imas problema i sa treningom jer je dosta tesko zapravo trenirati sa tobom. Naravno da necu da ti se mesam ali mislim da bi trebao da napravis neki drugaciji izbor guma i da ti jedna strane bude neka guma koja sama moze da napravi rotaciju pa da i ti mozes da odlucejes o poenu.