Pomoccc.Navici se ili menjati?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Pomoccc.Navici se ili menjati?

Postod dusangaga » 13.01.2016, 14:29

mislim da nije problem u brzini .igrao sam i sa butterfly bryce koja je jos brza guma i bilo je savrseno.Isa sa foruma mi je nadam se otkrio u cemu je problem posto je uzeo iste gume.cela guma kao da je premazana vazelinom,pa moguce da zbog toga nema kontrolu.cistio sam je sinoc,a danas cu ici da je probam.javljam kakvi su utisci
dusangaga

Pridružio se: 13.12.2015, 22:28
Reket: Grubba carbon all+

Postod dusangaga » 13.01.2016, 14:45

mislim da nije problem u brzini.igrao sam i sa butterfly bryce gumama koje su jos brze i bilo je savrseno.mislim da mi je Isa sa foruma pomogao da resim problem posto ima iste gume.gume kao da su premazane nekim vazelinom,pa moguce da zbog toga nisam imao kontrolu.sinoc sam ih cistio,a danas cu ici da probam.javljam sta sam uradio. hvala vam na pomoci
dusangaga

Postod Majstor Bob » 14.01.2016, 07:43

Imas problem sto su gume sa kojima igras mekse i bounce( vise odskacu ili nemirne) u odnosu na gume sa kojima si igrao. Cim ti odgovaraju kinezi i bryce. Znaci nadji odgovarajuceg kineza ili euro tvdju sa tenzorom. Pozdrav
Majstor Bob

Pridružio se: 18.01.2012, 08:05
Reket: BTY Liu Shiwen
Fh-Xiom Omega IV Pro max
Bh-DHS skyline Tg3

BTY Liu Shiwen
Fh- Xiom Omega IV pro
Bh- DHS skyline Tg2 Neo

Postod dusangaga » 16.01.2016, 20:15

situacija je dosta bolja,ali mislim da cu ga ipak menjati. jednostavno nismo jedno za drugo.sledeci put moram uzeti nesto isprobano sto mi lezi,a ne na osnovu iskustava drugih ljudi.pokusacu da zamenim za neki drugi, posto je reket dobar i nekome ce sigurno biti savrsen. hvala vam svima puno na pomoci
dusangaga

Prethodni

Povratak na Oprema