Donic M3

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Donic M3

Postod ivanr » 12.12.2015, 17:15

Uzeo sam Donic Bluefire M3, probao na dva drveta i nije mi odgovarala. Oba puta sam lepio sa donic vario lepkom i sad se vrlo teško skida sa sunđera. Da li neko ima savet za skidanje vodenog lepka sa mekog sunđera?
Htedoh je prodati ali ovako je verovatno niko ne bi uzeo.
Korisnikov avatar
ivanr

Pridružio se: 03.10.2011, 10:13
Reket: Gionis Carbon All+
Palio Hadou 40+
Palio Hadou 40+

Re: Donic M3

Postod Draganeti » 12.12.2015, 20:41

Djavo da me nosi ako negde nisam cuo tj procitao da taj lepak sa sundjera i ne mora da se skida nego samo sa drveta, pa i kada se ponovo lepi samo se nanese na drvo i kao to opet dobro uhvati. Nemoj me drzati za rec, bolje sacekaj da se neko drugi javi i konkretno prokomentarise.
Inace ja sam jednom prilikom ostao bez otisaka prstiju skidajuci tako lepak... ceo dan sam gulio i na kraju izgulio i lepak a i prste!!
Pozdrav
Draganeti

Pridružio se: 11.02.2015, 11:07
Reket: OSP Palatinus Carbon Custom
Tenergy 05

Postod First » 13.12.2015, 01:02

Cela M serija ima vrlo porozan sudjer, nesto slicno Tenergy seriji. Imas dva nacina da skines taj lepak. Prvi je da navuces krpu na prst i gulis polako i naoruzas se strpljenjem. Druga varijanta je da kupis stari lepak, namazes njim sundjer i dok se jos nije osusio krenes da gulis polako. Za taj stari lepka ce se zalepiti i novi i onda ces sve odjednom da skines. Ako nisi siguran da ces uspeti to da odradis kako valja, bolje nemoj nista da skidas nista ne smeta to, nije to mnogo.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivanr » 13.12.2015, 17:54

Hvala na savetima. Problem je što već danima skidam lepak milimetar po milimetar, tako da sam skinuo sa trećine otprilike. A živaca više nemam. Možda probam da je prodam ovakvu za neku siću. Nije trebalo da skidam sad mi je jasno a ni da prepotentno kupujem.
Korisnikov avatar
ivanr

Pridružio se: 03.10.2011, 10:13
Reket: Gionis Carbon All+
Palio Hadou 40+
Palio Hadou 40+

Povratak na Oprema