Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Sale » 05.04.2011, 23:25

Pozdrav za ljubitelje ping ponga, posebno za naseg sampiona Vladu. Misljenja sam da ovi snimci sa strane ne mogu da docaraju sta se desava na stolu, vec je to neki pogled sa strane licno ne mogu da gledam i vrhunski stoni kada je kamera negde sa strane,,ovde je izuzet onaj Radetov minut sa Valdnerom". Verujem da cje sa kamerom iznad stola u liniji promeniti dosta toga.Pozdrav za Ivana ,sutra 6.4. ne mogu na turnir a ne mogu ni u subotu, hvala u napred za izvestaje sa Davor opena. Prenosim pozdrave od Alitovicja cuo sam se sa njim.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 06.04.2011, 17:42

Pozdrav za Saleta, glavnog snimatelja spinnaspin televizije. Posto neces doci, bice znaci samo izvestaja a ne i meceva.
Nisu ni snimci sa strane losi, ako mislis na ove tvoje? Meni su bas ok. Odozgo je najbolje, valjda cemo nekad uspeti i to da probamo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 06.04.2011, 23:42

kolega mi dolazi sa bolovanja, te u subotu dolazim na Davor open pozivam i sve ljubitelje ping ponga da u subotu u 10h budu u visnjici, pored dobrog zezanja za ,male pare, mozemo da otvorimo i malu internu kladionicu . A dobre meceve u najavi cjemo i da snimamo pa Boze moj. Ima li lepseg sporta???
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 07.04.2011, 16:26

Jos samo da ja kupim telefon s kamerom vec jednom :) planiram vec 3 meseca, na postojecem ne da se slova na dugmicima ne vide, nego se ne vide ni na ekranu, toliko je izlizan. Pa da pokrijemo sve stolove.
Znas sta bi mogli da uradimo, da napravimo rejting listu i poene da dajemo. Naravno Davor bi morao da usvoji to i da po tome odredjuje nosioce za naredni turnir. Bila bi to i pomoc kod kladjenja.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod scvlada » 07.04.2011, 17:06

mozemo da otvorimo i malu internu kladionicu

Možemo da se dogovorimo oko iznenadjenja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Nenad Ivancev » 07.04.2011, 18:16

ivan je napisao:Jos samo da ja kupim telefon s kamerom vec jednom :) planiram vec 3 meseca, na postojecem ne da se slova na dugmicima ne vide, nego se ne vide ni na ekranu, toliko je izlizan. Pa da pokrijemo sve stolove.
Znas sta bi mogli da uradimo, da napravimo rejting listu i poene da dajemo. Naravno Davor bi morao da usvoji to i da po tome odredjuje nosioce za naredni turnir. Bila bi to i pomoc kod kladjenja.

Kao prvo da pozdravim forumase i blic izv sa jucerasnjeg 'Davor Open'-a. Obzirom da je opste poznato da nisam od onih koji vole da se hvale ili glorifikuju stvari kada govorim o sebi - ukratko izv sa turnira bi bio sledeci (dok ne stigne kamera):
Na turniru 20 i koji igrac. Podeljeni u 4 grupe, 4 prvoplasirana idu dalje. Bio sam u grupi sa Davorom, Ivanom, Katicem i jos jednim. Da se neko kladio na mene u toj fazi na pobede protiv Ivana ili Davora - uzeo bi kintu :lol: . Bio sam prvi u grupi :lol: :lol: .. A ako bi pozeleo dalje da se kladi na mene protiv malog Filipa iz Smedereva, Srdjana Stevanovica i Jelica - napinio bi se kao dva broda !!! :lol: :lol: :lol:
Polufinala - Rajko -Jelaca i Jelic - Ivancev
U finalu sam izgubio od Rajka sa 3:1 i bilo je neizvestnosti otpr kao izmedju Ivana i mene ha ha ha.. Rajko je dakle pobedio juce na turniru.
Sve u svemu - svidja mi se fora oko kladjenja i nadam se da cemo se u sto vecem broju videti u subotu na turniru! I naravno Ivan.. :lol:
Ne nasedajte na provokacije sa sajta, nego razmislite na koga pametno da ulozite svoju kintu.. Vodite se rezultatima, ne slatkorecivim hvalisavcima :lol: :lol: :lol:
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Sale » 07.04.2011, 21:15

Hvala za izvestaj, bravo za ucestvovanje u finalu,Rajku je ovo treca srecja zadnja 2 je gubio,ali tu je Neske voli ljude i zezanje. Sta se desilo u finalu ,kapa dole za Rajka?.
E a kladionica, za pocetak DUELI ono ko cje bolje procji. Vlada-Rajko. Nesa-Ivan. Jelaca-Sale,,hp"2 seta. i tako. Pa ko se sa kim sretne Boze moj,a ako slucajno suparnici na duel listi i ukrste rekete taj se mec obavezno snima,a posle i analizira.
Pozdrav vidimo se u subotu na "Davor OPEN" neka bolji pobedi.
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 08.04.2011, 12:45

Bravo bravo Nenade za odlicnu igru i odlican plasman! Steta sto ne dobi i Rajka da zaokruzis odlicno vece, nisi morao da ga pustas...
ivan

Postod scvlada » 08.04.2011, 16:20

Bravo Ivančev .Sto puta sam rekao ,pa da ponovim još jednom.Ivančev u 90% partija koje izgubi pobedi sam sebe :shock: .
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Nenad Ivancev » 08.04.2011, 19:49

Tnx svoj trojici :-). Imao sam i srece, laksi kostur i desilo se... Vidmo se sutra u Visnjici na subotnjem luftiranju mozga. Veliki Sale spiner dolazi sa mnom. Imao je do malopre kada mi se javio iscrpljujuci trening sa Zoranom 'Jagodincem' u Visnjici i izgleda mi kako se sprema da sutra gadja finale :-) Moj Pedja pali kod Vlade - turnir je na Banjici od 10.
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja