ivan je napisao:Jos samo da ja kupim telefon s kamerom vec jednom

planiram vec 3 meseca, na postojecem ne da se slova na dugmicima ne vide, nego se ne vide ni na ekranu, toliko je izlizan. Pa da pokrijemo sve stolove.
Znas sta bi mogli da uradimo, da napravimo rejting listu i poene da dajemo. Naravno Davor bi morao da usvoji to i da po tome odredjuje nosioce za naredni turnir. Bila bi to i pomoc kod kladjenja.
Kao prvo da pozdravim forumase i blic izv sa jucerasnjeg 'Davor Open'-a. Obzirom da je opste poznato da nisam od onih koji vole da se hvale ili glorifikuju stvari kada govorim o sebi - ukratko izv sa turnira bi bio sledeci (dok ne stigne kamera):
Na turniru 20 i koji igrac. Podeljeni u 4 grupe, 4 prvoplasirana idu dalje. Bio sam u grupi sa Davorom, Ivanom, Katicem i jos jednim. Da se neko kladio na mene u toj fazi na pobede protiv Ivana ili Davora - uzeo bi kintu

. Bio sam prvi u grupi

.. A ako bi pozeleo dalje da se kladi na mene protiv malog Filipa iz Smedereva, Srdjana Stevanovica i Jelica - napinio bi se kao dva broda !!!
Polufinala - Rajko -Jelaca i Jelic - Ivancev
U finalu sam izgubio od Rajka sa 3:1 i bilo je neizvestnosti otpr kao izmedju Ivana i mene ha ha ha.. Rajko je dakle pobedio juce na turniru.
Sve u svemu - svidja mi se fora oko kladjenja i nadam se da cemo se u sto vecem broju videti u subotu na turniru! I naravno Ivan..
Ne nasedajte na provokacije sa sajta, nego razmislite na koga pametno da ulozite svoju kintu.. Vodite se rezultatima, ne slatkorecivim hvalisavcima