Visnjicka Liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: VISNJICKA LIGA

Postod zvezdarac » 19.07.2011, 07:23

Ja sam za vas sve slab, ali u principu sam ZA.
Možda se prijavi i mlađi (junoša)...
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod ZoranV » 19.07.2011, 08:57

JA SAM UVEK ZA...AKO NE NADJEM PARA NADJITE MI GA VI PLEASE!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 19.07.2011, 11:24

Pošteno bi bilo da se napravi jedan Draft, ko u NBA, gde najslabije plasirana ekipa prva bira.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 19.07.2011, 11:44

ivan je napisao:Pošteno bi bilo da se napravi jedan Draft, ko u NBA, gde najslabije plasirana ekipa prva bira.

BRAVO ZA IDEJU! Ali ko i kako PRVI put pravi ekipe?
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod ivan » 19.07.2011, 12:20

Pa ovde su u ulozi ekipa pojedinci. Moze da se napravi turnir svih prijavljenih igraca, pa najgore plasirani prvi biraju...ali ako komisija za takmicenje utvrdi da je neko svojevoljno izgubio mec, ili uticao na drugog da izgubi, a u cilju pribavljanja sebi losije pozicije na tabeli zarad prednosti u izboru timskog kolege, lomi mu se reket na licu mesta pred njegovim ocima. Kaznu ce izvrsiti samoproglaseni predsednik eticke komisije za takmicenje na stonoteniskim turnirima u Visnjici - ja. Necu igrati pa nece biti sukoba interesa.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 19.07.2011, 13:52

Neka se prijave svi pojedinačno, (nadam se da će biti paran broj) pa onda na osnovu uspeha na Tintorovim turnirima neka se napravi rang lista pa iz druge polovine počevši odozdo biraju nekog iz prve polovine!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod scvlada » 19.07.2011, 14:37

Turnir sredom, turnir subotom .Ljudi 95% isti. Ako se ne animiraju učesnici koji ne dolaze na turnire mislim da će brzo doći do zasićenja.Sam Davor kaže da najbolje igra na turnirima kod Brice,novi ljudi ,novi izazovi.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod misirac » 19.07.2011, 18:28

Odokativnom metodom na turnirima kod Davora pojavljuje se izmedu 50 do 60 ljudi.Normalno neki cesce neki ne tako cesto,tako da mislim da ne postoji bojazan od nekog totalnog zasicenja.Drugo ljudi vremenom napreduju i pocinju da igraju sve bolje,sto je pored druzenja ,uzivanja u igri jedan od razloga zasto sve ovo.Trece stvaranjem uslova za drugo pocinju da se pojavljuju novi-stari ljudi,bilo da su to prijatelji poznanici,nekadasnji saigraci ili clanovi porodice,citaj deca.Ja znam neke ljude koji u istom sastavu igraju desetak godina a njih nema ni priblizno koliko ih ima na ovim turnirima.Sto se tice Bricinih turnira to je nivo vise sto se tice kvaliteta igraca i niko ne brani ikome da se odluci za iste ali isto tako verujem da je igranje tih turnira Brici,Soletu ,Ceci kao igranje nasih turnira Davoru,Peri,Vladi ,Jelaci ....
Ja stvarno mislim da je ovo nesto drugacije i deluje mi da moze da bude interesantno.Dodjite sutra kod Davora malo ranije pa da popricamo .
ps.Samo da Pera ne pobegne sa odmora.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod misirac » 19.07.2011, 18:30

Odokativnom metodom na turnirima kod Davora pojavljuje se izmedu 50 do 60 ljudi.Normalno neki cesce neki ne tako cesto,tako da mislim da ne postoji bojazan od nekog totalnog zasicenja.Drugo ljudi vremenom napreduju i pocinju da igraju sve bolje,sto je pored druzenja ,uzivanja u igri jedan od razloga zasto sve ovo.Trece stvaranjem uslova za drugo pocinju da se pojavljuju novi-stari ljudi,bilo da su to prijatelji poznanici,nekadasnji saigraci ili clanovi porodice,citaj deca.Ja znam neke ljude koji u istom sastavu igraju desetak godina a njih nema ni priblizno koliko ih ima na ovim turnirima.Sto se tice Bricinih turnira to je nivo vise sto se tice kvaliteta igraca i niko ne brani ikome da se odluci za iste ali isto tako verujem da je igranje tih turnira Brici,Soletu ,Ceci kao igranje nasih turnira Davoru,Peri,Vladi ,Jelaci ....
Ja stvarno mislim da je ovo nesto drugacije i deluje mi da moze da bude interesantno.Dodjite sutra kod Davora malo ranije pa da popricamo .
ps.Samo da Pera ne pobegne sa odmora.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Nenad Ivancev » 19.07.2011, 20:49

Cao forumasi! Evo kratki izv sa Alpa : krenuli su treninzi i pripreme za novu sezonu. Prijavljujem pobedu protiv Mrak Klemena koji je bio 2 god reprezentativac Slo, a sada je selektor mlade reprezentacije (28 godina) kao i prvog igraca NTK 'Krize' Nejca, koji je u 12 igraca do 18 god. 3:1 za ciku :-). Prijavice me za ligu koja krece u Oktobru + sto cu da zakacim turnire veterana ovde. Inace ako neko dolazi preko leta na ovu stranu - ima obezbedjenu salu i minimum 3 igraca odavde da se izmeri...
Vidim da ste svi dobro i lepo raspolozeni - pa da narucim turu u kafani :-)
Pozzz svima iz dezele!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja