Kako igrati protiv tackasa....

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati protiv tackasa....

Postod ivan » 14.07.2011, 14:55

djordjestanic je napisao:To se ne računa pošto ovde niko ne igra sa softom .... a da tačkira ....

Dobar izgovor para vredi :)

Zeljko taksista igra softom i tackira ko da mu je Liu Guoliang bio trener.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 14.07.2011, 18:19

Post od ZoranV » 14.07.2011, 15:53
Pa sada, protiv ScVlade kao tackasa, cuo sam od jednog mog drugara koji ga uvek pobedjuje sledeće pravilo: das mu kratku pa spin na zadnju belu liniju i tako sve dok ne pogresi ili promasi...sto se protiv tog mog drugara brzo desi...ostavljam Vladi da se seti ko je to...

Au ,bas me dade u razmišljanje.Bar da igram stalno protiv boljih pa da ne znam a ovako .Ljudi sa kojima igram su tu malo bolji ili malo lošiji,suma sumarum slični smo.Ovako kako si opisao čovek me mlati kad hoće.Znači ne učestvuje na turnirima kod Davora sredom,jer sam tamo sve pobedio i izgubio naravno.Ili učestvuje pa ode posle grupe kao tvoj imenjak ali on me baš i ne pobedjuje uvek,jednom odigrasmo na turniru i bi 3/2 za njega. A on kratko servira. Drugi koji mi pada na pamet je D.D. al on vuče spinove iz svih pozicija protiv svih tako da mu neka posebna taktika protiv mene ni ne treba ,čovek je jednostavno bolji i to uvek rezultat pokaže.Javi mi na pp da ne gušimo temu da analiziramo,ako hoćes.
Mada ta taktika kratke serve i dubokog spina nija loša ako je ostvariva.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod phrnjak » 14.07.2011, 23:24

ZoranV je napisao:Pa sada, protiv ScVlade kao tackasa, cuo sam od jednog mog drugara koji ga uvek pobedjuje sledeće pravilo: das mu kratku pa spin na zadnju belu liniju i tako sve dok ne pogresi ili promasi...sto se protiv tog mog drugara brzo desi...ostavljam Vladi da se seti ko je to...

E bas me zanima ko je taj zmaj koji moze tako da igra tj. da konstantno spinom pogadja zadnju belu i da ne gresi? Nemoj na pp nego napisi ko je da ga svi izbegavamo.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod djordjestanic » 15.07.2011, 01:41

Ma Long?

Ma Lin?

Wang Hao?

Četvrtog nema....

A samo ova trojica igraju turnire kod Davora.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 15.07.2011, 02:35

Misterija resena. Toliko su brzi, da ih niko nije primetio, pa cak ni Vlada, koji redovno gubi od nekog od njih...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod misirac » 15.07.2011, 08:57

Ipak je pun mesec.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 15.07.2011, 09:25

Reketas ume da pobedi Scvladu, ali on ne servira kratko.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod scvlada » 15.07.2011, 17:07

Manite se više predpostavki.Od kad se to pa Reketaš druži sa ZoranV. @Ivan Reketaš me je pobedio isto kao i ti Ivane ,tako da nije to neka posebna stvar koju treba diskutovati.
scvlada

Postod ivan » 15.07.2011, 20:06

haha, pa ja i nisam nikad rekao da sam te pobedio, nego da si me namerno pustio. Ali dobro da bar Reketas sad zna na cemu je :D
ivan

Postod scvlada » 15.07.2011, 20:59

haha, pa ja i nisam nikad rekao da sam te pobedio, nego da si me namerno pustio. Ali dobro da bar Reketas sad zna na cemu je :D

Ni Reketaša ni tebe nisam pustio.Jednostavno bili ste bolji .Ni rodjenu ćerku ne puštam pa što bih vas ? To bih bilo nekorektno prema drugima u grupi ili na turniru.
Ala odosmo sa teme :oops: ,admine deletuj ovo sve. :!:
scvlada

PrethodniSledeća

Povratak na Trening