od grof.58 » 10.01.2014, 17:56
Zdravo!
Ja več drugi put kupujem preko njih i mogu reči da je stvarno jeftinjie nego tu kod nas.Primjer HAIFU PEUGEIN I DELPHIN ( gume sa čepičima ) kod nas u evropi koštaju 35 e dok preko njih stane 25 e i to još free shiping.morate prvo znati do koje tarife vam cariniki ne zaračunavaju carinu.Ako želiš naručiti dve gume naruči ih jednu po jednu u razmaku od par dana.Drugo što mi je najvažnije je kod plačanja.Ne trebaš otvarati recimo račun kod Pey Pala ili slično več označiš samo sa kojom karticom plačaš,prepišeš brojke i ostalo po uputama i to je sve. Roba putuje oko 20 dana i kada je dobiješ pošiljatelj traži od tebe da im odgovoriš kako si zadovoljan s robom i da li je došla u redu,cijela i tome slično.
Za primjer vam dajem i jednu cijenu za reket TIMO BOOL ALC ili ZLC ( pregledao sam njihov cijeli sajt za ponudu) gdje sam dobio različite cijene pa vi sad odlučite koja je prava.Kao što rekoh cijena je od 25e(što je sigurno lažnnjak ili obična daska),zatim za 60e,120e(takva je cena kod nas) a naletio sam za isti reket i za 500e i 800e(neko bi mislio da je to taj pravi) pa vi se sad odlučite što da kupite.
p.s.kupujem i druge stvari od njih koje ovdje uopšte ne možeš da dobiš u EU
Lep pozdrav!