Djole je sve lepo objasnio .
Ja volim da udarim tačku više nego leba da jedem.Sve što odskoči više od 2-3 cm od visine mrežice (tako kažu ovi što me gledaju sa strane) ja udarim ravno i po mogućnosti iz sve snage

.Naravno ima dosta promašaja,pa sam sad ipak malko dodao spina u neke udarce.Šta ne odgovara tačkarašu.Pa odgovor je lak ,nisko i oštro rezana lopta.Ne može se napasti bez spina . Inače napasti krajnji bekend tačkarošu kako kaže Filip ne vidim razlog.Ja bolje udaram bekendom nego forhendom.Naravno ovo su moja lična iskustva koja ne moraju da budu ispravna.Još ne razumem kako lopta kod tačke nema prirodan let? Da li je sidespin prirodan let?Mene su učili i mantrali da lopticu udaram kad je ona u najvišoj tački (tj kad stane) tako da sada imam taj osećaj . Servis bez spina ili sa malo rotacije ? Glupost. Pa iole ozbiljniji igrač će mi zavariti svaku takvu servu (jedino ako ga baš ne iznenadiš). Inače zašto da ne jako spinovana serva, loptica se vraća,vrti i oskače malko više od mrežice (zastane na delić sekunde) kao da se premišlja da li da padne ili ne . Tad pljas , lupiš i nema frke.
Ko je igrao protiv mene stekne utisak da ja udaram sve lopte ,ali naravno nije baš tako,a voleo bih da mogu