Zaista zestoka konkurencija ... stete sto npr. Pejak ne igra.
Svakako Radonjic je jak i zasluzeno je favorit ma da Milenkovic (medijana) i momci iz Kostolca nisu za pocenjivanje.
)...jbgwtf je napisao:evo mojih tipova
mix PETROVIĆ Goran - MIJAJILOVIĆ Olga
m dubl ANĐELKOVIĆ Dušan - MILENKOVIĆ Miloš
m singl GACEV Aleksa - malo navijacki, ali vrlo moguce
z singl VUČIĆ Ivana - isto navijacki i po meni realno (ako se ne stegne)...
z dubl MIJAJLOVIĆ Olga - RISTIĆ Biserka - ne bi trebalo da izgube 1 set...

, jedino sto je mnogo neiskusnija, pa postoji mogucnost da se stegne i kiksne i od slabijih :/ .. .. od ostalih Perovic I . nzm kakva joj je igra sad, ali mislim da jedino jos ona moze da napravi iznenadjenje...jbgwtf je napisao:@milane - seniorke pojedinacno Mijajlovic(ce najverovatnije da osvoji ) iako joj je igra nesigurnija nego prosle god. sad je u 2x boljoj formi nego Ristic, kojoj je igra opala drasticno od prosle god, ... znam zato sto treniram s njima i ne mogu da zamislim da tvoja favoritkinja osvoji..a ja tipujem da ce Vucic da osvoji iz razloga sto svaki dan s njom najvise treniram i u mnogo je boljoj formi nego one, a i kvota je veca, jedino sto je mnogo neiskusnija, pa postoji mogucnost da se stegne i kiksne i od slabijih :/ .. .. od ostalih Perovic I . nzm kakva joj je igra sad, ali mislim da jedino jos ona moze da napravi iznenadjenje...

Stankovic Ivica Kragujevac ... a drugi Marinkovic Milan Timok , a s obzirom na br grupe u kojoj sam opet cu s defanzivcem da igram na stolu NEMAGAittf znak sa nalepnicom Butterfly, gde ce loptica da odskace 30 cm krace...
u dublu odmah na ivic-pavlovic 
Milan je napisao:Žreb je izašao http://www.rstsn.net/pojedinacno-prvens ... seniorke-0
U singlu: grupa 13: Mirković Milan, Marković Martin (Stoni), Lepić Nikola (Požarevac) - za razliku od prošle godine, ove godine žreb odličan!
Dubl, za mene i Nemanju najteža moguća prepreka, Kljajić/Davidović![]()
Mix: Nikodijević Petar/Anđelković Sanja (SFS)... Mislim da će nijanse odlučivati, zavisi kako se snađemo!
@jbgwtf Očekujem opis igrača iz Niša!

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju