Regionalna beogradska liga 2013/2014

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Regionalna beogradska liga 2013/2014

Postod ivan » 20.10.2013, 20:15

E, da. U momentu zavrsetka celog meca jedan od igraca besni, psuje i baca reket jako u pod na sred sale i reket se odbija i odskace i izlece iz ringa i udara u zid, srecom niko nije bio povredjen iako je bilo ljudi u blizini. Ja sam prosle sezone po zavrsetku meca bacio reket u pod i razbio ga(nije izletao iz ringa), i dobio sam zuti karton. Zato sam smatrao da je i sada sudija trebao da pokaze karton igracu, ali me sudija ubedjuje da nakon poslednjeg poena vise ne moze da sudi bas nista.
Ko je tu u pravu?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod reketas » 20.10.2013, 22:12

Postovanje za Raku , sportski gest!!!
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod phrnjak » 21.10.2013, 18:29

Grupa A:
Cerak 2 - Gardoš 1 1/4
Nije bilo tako ubedljivo u samim partijama kao što pokazuje krajnji rezultat meča.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 27.10.2013, 10:05

Juce smo isli u Valjevo na mec sa najjacom ekipom u grupi - Ceca i sin. Startno kasnjenje se jos uvecalo kad je Ajkula, na moju primedbu da ne bi trebalo da idemo na pice pre polaska jer vec kasnimo a glupo je da nas ljudi tamo cekaju, smekerski odgovorio '...ma nek ceka Ceca...', i ipak odosmo na pice s Reketasem. Odluka pade da Reketas vozi - putovali smo 45 minuta od Vozdovca do Ade. Delimicno i zbog semafora na kom smo proveli bukvalno pola sata. Elem, stigosmo tamo jedno 5 minuta pred pocetak meca, ne stigosmo da se zagrejemo ljudski, Ajkula koji ne poznaje igrace domacina izadje da igra sa jednim starijim gospodinom sa neobicnom gumom na bekhendu i servama iz ruke. Mi s klupe dobacismo sudiji da postuje pravila a on nama "more sta vi meni 'serve iz ruke'... ". Ali Ajkula haje i ne haje (iako je i on sudija i zna pravila), vuce spin na svaku loptu i povede 2:0 u setovima i 5:1 u trecem. Tu valjda bi tajmout, mi mu rekosmo s kim igra, on tu kao dobar gost prepusti dva seta protivniku i napravi zanimljivu zavrsnicu sa par obostranih mec lopti, koju dovede do pobede iskusno kao da se takmici 20-30 godina a ne jednu. Da, posto je podloga tamo malo klizavija, usput je vezbao i klizanje u svakom poenu a nekoliko puta je zveknuo u zid, no to su sitnice.
Ostali mecevi nisu bili bas sjajni po nas, ja sam maltene pred mec promenio obe gume, ova na forhendu mi nije legla, sporo nesto odbija loptu, pola spinova nisam prebacio mrezu, dobio Filipovica izgubio od Cece, Reketas i Ajkula izgubise od Zivojina a Reketas i od Mitrovica i izgubismo mec sa 4:2.
Bravo za Ajkulu u svakom slucaju, najmladji je a najveci junak!

U svim mecevima u ligi do sada sudije jasno stavljaju do znanja da ne zele da se mesaju u svoj posao i pustaju da servira ko kako hoce. Zalosno. Tacnije, samo jednom nismo imali taj problem jer se sudija nije ni pojavio na mecu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod LucicNS » 27.10.2013, 10:41

ivan je napisao:ja sam maltene pred mec promenio obe gume

Zašto radiš to? I to često...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 27.10.2013, 12:46

Iz sledeceg razloga:
forhend guma mi je stara nekih 11 meseci, mislim da sam 4 meseca igrao sa drugim reketom, znaci nekih 7 meseci intenzivnog igranja i treniranja sa jednom gumom je poprilicno. BH guma nesto manje ali nikad mi nije zapravo ni odgovarala, brza i tvrda (na ovom drvetu; na spiritu je bila tvrda bas kolko treba, ali mi se uvek odlepljivala sa spirita pa sam zbog toga vratio primorca), pa sam pre 15 dana resio da promenim fh gumu jer je vidno izlizana a i prevlacenje lopte preko povrsine pocinje malo da proklizava, sto ne bi smelo. Probao sam dve tri gume i nije to bilo isto (nova ista ovakva je bila naravno drugacija, tvrdja), probao nesto i na bh i nije mi se svidelo, procenim da je ipak najpametnije da ne menjam nista dok ne dodje pauza u ligi, vratim te s kojima sam mesecima igrao, kad ono jadac, nije vise isto. Iako koristim samo novi lepak nekako se gume promenile, dal od dodatnih 2-3 grama lepka nemam pojma, malo blesavije se lopta odbija, nikako pimpl da podesim ko pre. Nakon par losih turnira i meceva u spin na spin ligi gde sam se bas mucio da stavim pimpl na sto, vidim da ovo ne valja nista i stavim ono sto sam imao pri sebi (nije bilo vremena da se nesto nabavlja), acudu s3 koju sam vec nekad koristio za bh a na fh t05 fx koju mi Francuz pozajmio, medjutim bas taj t05 fx od kog sam vise ocekivao pokazao se sporije nego sto sam ocekivao, mozda zato sto je dosta i star. Tako da sam dosta lopti slao u mrezu. Bh je bio ok.
ivan

Postod phrnjak » 27.10.2013, 16:39

Gardoš 1 - Mladost 4/0.
Nisam izgubio nijedan poen. :D
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod davortintor » 28.10.2013, 09:57

Bravo za Ajkulu. Velika pobeda vredna poštovanja protiv još većeg protivnika. Ja Cecu nisam nikada pobedio , a veliko je pitanje da li ću ikada , a Ajkula prvo pa muško . Svaka čast . Igra bez respekta i bez opterećenja kao da se takmiči mnogo sezona , a čovek počeo da igra pre dve tri godine . Još jednom bravo veliki majstore. Bravo i za velikokog Hrnjaka. Neizgubiti nijedan poen i to je fenomenalan uspeh. Neka nam napiše kako je to uspeo.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod phrnjak » 28.10.2013, 14:04

Davore,
Sve je počelo jednog dana kada mi je prilikom jednog ćaskanja Wang Hao predložio da odigramo jedan revijalni meč za decu kineske akademije. U stvari, zadržaću ovo iskustvo za sebe.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod ajkula321 » 28.10.2013, 21:44

Hvala! :wave:
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja