Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Postod kjanko » 11.07.2013, 13:58

Isto je i sa tensor, samo dobijas manje spina :D
Xiom Diva // Xiom Sigma II Pro // Xiom Sigma II Medium
Yasaka Ma Lin Extra Offensive Pen // Butterfly Tenergy 05 // Butterfly Tenergy 05-FX
Yasaka Ma Lin Carbon // DHS Skyline 2 Provincial NEO // Stiga Calibra Tour S
kjanko

Pridružio se: 27.04.2013, 21:13
Reket: Yasaka Ma Lin Carbon
FH: DHS Skyline 2 Provincial NEO
RPB: Stiga Calibra Tour S

Postod kjanko » 16.07.2013, 10:55

Boost je spreman, sada samo jos da isprobam :D
Xiom Diva // Xiom Sigma II Pro // Xiom Sigma II Medium
Yasaka Ma Lin Extra Offensive Pen // Butterfly Tenergy 05 // Butterfly Tenergy 05-FX
Yasaka Ma Lin Carbon // DHS Skyline 2 Provincial NEO // Stiga Calibra Tour S
kjanko

Pridružio se: 27.04.2013, 21:13
Reket: Yasaka Ma Lin Carbon
FH: DHS Skyline 2 Provincial NEO
RPB: Stiga Calibra Tour S

Postod borko.bosanac » 06.09.2013, 19:10

Коначно и ја да се похвалим својим "Кинезом" :D
Први утисци-сјајни!
У пимпл могу са великом слободом да уђем,идем свом снагом и лоптица ме добро слуша. :)
Топспинови су одлични.Додуше за 3 дана играња са "кинезом" имам упалу грудних мишића и трицепса! :cray:
Приметио сам да млитаве спинове не могу да дајем,тј. оне са пола снаге или како да кажем "чисто да се пребаци",јер то обично не прође мрежицу.Гуме има своје добре особине,али је и захтевна.Препоручио бих сваком да проба! :D
Volim Partizan! ♥ :D
borko.bosanac

Pridružio se: 15.02.2013, 11:03
Reket: Drvo: Butterfly Maze Passion OFF-
FH: DHS Skyline 2 NEO TG 2.2mm
BH: Yasaka Rakza 7 2.0mm

Postod Milan berkut » 09.09.2013, 19:25

kjanko je napisao:Boost je spreman, sada samo jos da isprobam :D

I sta nam sad mozes reci? Proslo je nekoliko vremena da isprobas.
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod Milan berkut » 09.09.2013, 20:16

borko.bosanac je napisao:Коначно и ја да се похвалим својим "Кинезом" :D
Први утисци-сјајни!
У пимпл могу са великом слободом да уђем,идем свом снагом и лоптица ме добро слуша. :)
Топспинови су одлични.Додуше за 3 дана играња са "кинезом" имам упалу грудних мишића и трицепса! :cray:
Приметио сам да млитаве спинове не могу да дајем,тј. оне са пола снаге или како да кажем "чисто да се пребаци",јер то обично не прође мрежицу.Гуме има своје добре особине,али је и захтевна.Препоручио бих сваком да проба! :D

@jbgtwf je izgleda vrlo dobro znao sta pricha kad je napisao da se "lepljivicama"mogu "prodavati" razne fore . . . kad sam se unekoliko privikao na "kineze" (skoro mesec i po dana gotovo svakodnevne igre i treninga) i poceo da otkrivam koliko su efikasne te "kvarne loptice" koje nacisto zbunjuju protivnika . . . oj oj to je kao virus na kompu, pokvari ti igru i vise nesvesno ili po primedbama ljudi sa kojima cesto igram ( Kumara moj i sin moj) koji mi rekose da vise ni blizu ne igram kao ranije i da se sad kurvam za stolom, sam postao svestan da sam debelo krenuo linijom manjeg otpora i koristim te mogucnosti "lepljivica" a da mi je ofanzivnost drasticno opala!
Sa druge strane, povecala mi se kontrola loptice visestruko . . . serva mi je postala "ljuto oruzje" u odnosu na ranije.
Sve u svemu - ja zadovoljan, prezadovoljan! Od igraca koji je stremio da "ubije" svaku iole povoljnu lopticu i nema alternativu tom stilu igre evo mogu da kazem da sam tek sad poceo da igram stoni tenis u pravom smislu te reci.
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod Milan berkut » 16.10.2013, 20:18

Pozdrav svima! :hello:
Poce i peti mesec mojeg druzenja sa Skajlicima i evo preseka trenutne situacije:
- gume su jos uvek u odlicnom stanju, redovno ciscene Joolinim cistacem pa nalepljivana meka folija preko, jos nigde na njima nema tragova (osim par sitnih ogrebotina) da je sa njima uopste i igrano! Znaci povrsina gume bez ikakvih izmena boje, glanc stoji "ko prvog dana" i loptica na njima nije ostavila apsolutno nikakvog traga ("pegu"), ne krune se po obodima ni malo (a koliko li sam puta sa njima od sto oj oj oj). I "vuku" ko nove ali "lepljivost" im je pala toliko da mogu da podignem lopticu do 30cm od stola dok ne padne (kad su bile nove morao sam da je chupam sa gume :grin: ). Prelepljivane su bar desetak puta (iskljucivo vodenim lepkom) i sundjer je bez ostecenja izdrzao sve to. E sad, negde posle tri meseca igre sam primetio da gube brzinu pa sam pao u iskusenje i busterio ih domacim receptom ruskih "busterasa", premazivao 4-5 puta samo sundjer tim koktelom i ostavio da se prosuse 24h i naprave luk sa strane gume a ne sundjera. Od toga se sundjer tek malo naduvao, toliko malo da se guma nije ni jedan mm rasirila kad sam je ponovo nalepio na drvo i opet su dobile brzinu, pa i vecu nego sto je bila.
- drvo nisam lakirao pre lepljenja i pokazalo se da pri odlepljivanju hoce kakav sitan iver da se odcepi, ali bas sitan. Inace, drvo sam "nesretnim slucajem" :doh: slomio kod drske posle udarca u zid u zaru igre :banghead: :blackeye:
Tako da sad Xiom Ignito sa Skajlikom 2 neo max na Fh i (evo nedelju dana kako sam odustao konacno od 3-ke na Bh i resio se problema) sa Bh Tenergy 05 1.7mm, su zaista kombinacija koja mi je dala kvalitet vise u igri! . . . a lepo ste mi to savetovali odmah kad sam pocinjao (tenzor na Bh). . . ali ne moze "bosanac" nego dok ga u glavu ne udarish!

P.S. a ja sam za ova puna cetiri meseca igre "kinezima" spao sa 100-ke na 92kg, na stomaku umesto starog dobrog salceta naslucuju se "plochice" . . . ma postao sam bre "opasan" . . . ko nekad :yahoo:
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod Milan berkut » 17.10.2013, 08:34

Slika

Slika

evo i fotkice. Jedino su mi prsti ostavili traga na gumama . . . a koriscene su u proseku sigurno 4 puta nedeljno po 1.5 - 2 h.
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Prethodni

Povratak na Oprema