Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod filip » 07.07.2011, 18:46

Tako igra moj drug Milan Trbovic. Dobija covek sve redom, a ne oznoji se... Mislim da ga ti Djordje znas...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 07.07.2011, 23:31

djordjestanic je napisao:@ Ivan

Pa čoveče to mi treba! :)

Reket da ni spin ne moram da vučem, nego samo da "poturam" i još pride da pobeđujem.

Ivane, mislim da je svetla budućnost pred tobom ali još toga nisi ni svestan. Tako igraju samo rutineri koji su jako dobri. Gledano sa strane niko ne shvata kako ali svi vide da oni pobeđuju.

Da, uvek sam zavideo onim igracima koji ne moraju da zamahuju nego samo postave reket pred loptu, a sad i ja mogu :D
Nezgodno je samo kad treba zavrsiti poen :(
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 07.07.2011, 23:33

misirac je napisao:Dragi moji kako sam se prikljucio forumu molim Vas da ubuduce,iz respekta prema mojim godinama/ps.i kilazi takodje/,
vodite racuna kako se izrazavate.Sve Vas puno gotivim osim,naravno kad me pobedite,pozdrav za dzelu ako ne skija.

Dobrodosao!
Ubacicu onda neke reci u spisak zabranjenih pa ce automatski da se brisu... :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 08.07.2011, 00:27

filip je napisao:Tako igra moj drug Milan Trbovic. Dobija covek sve redom, a ne oznoji se... Mislim da ga ti Djordje znas...

Mislim da ne znam. Doduše ja sam mator pa zaboravljam imena ali ako smo igrali onda ga znam sigurno.

Možda je bio na Galerija Openu 2009. u Subotici? Ali onda nisam igrao sa njim...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 10.07.2011, 00:12

Na Davor Openu danas bilo oko 12-14 igraca, dve grupe po 6-7. U mojo grupi bili Rajko Misirac, Noca, ZoranV, cika Toma, Vladojica i ja. U drugoj Davor, Reketas, veliki Dule Petrovic, Kocovic, Zvezdarac, Kramarsic, Nesa Aksentijevic. Mozda je jos neko bio, nek oprosti ako sam zaboravio. U mojoj grupi, Misirac me omlatio, dobio sam Nocu (ja sam igrao lose a on ocajno), dobio sam i cika Tomu, Vladojicu i ZoranaV. ZoranV je pobedio Nocu sa 3:2, Vladojica dobio cika Tomu sa 3:1. Prvi u grupi bio je Misirac, drugi ja, treci ZoranV a cetvrti Noca. U onoj tamo grupi prvi kao i obicno Davor, drugi Reketas, treci Dule Petrovic, cetvrti Aksentijevic. Mene je od pocetka poceo da nervira reket, opet gresim mnogo kod spina koji mi je bio glavno oruzje nekad, pa moram samo da tackiram i kontriram, postacu ko ScVlada i Davor. Posle grupe igrao sam sa Duletom Petrovicem, jedva sam dobio sa 3:2 i 11:9 u petom. Davor je dobio Nocu, Misirac Aksentijevica, Reketas ZoranaV. U polufinalu Misirac dobio Reketasa, a ja dobio Davora, ali bio je ovo bedan mec, mozda sam prva dva seta igrao dobro, a on nikako, a posle je on malo pojacao (malo, recimo sa 10% na 12%) a ja poceo da gresim, no on je ipak resio da me pusti da pobedim pa posto ja nikako nisam uspeo da pretvorim u poen cak ni najjednostavnije lopte, morao je da na 10:10 u petom namerno posalje u mrezu dve lopte zaredom da ja ne bih slucajno izgubio. Bedan osecaj, bolje da me pobedio. U finalu me Misirac opet razbio s 3:0, a za trece mesto nije ni igrano.
Snimio sam mec il dva pa cu nekad kad stignem okaciti.
ivan

Postod filip » 10.07.2011, 00:42

Eto ipak si dobio Davora. Stavi to u Hall of Fame i pravi se blesav :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ZoranV » 10.07.2011, 07:16

Zaboravio si Doktora u nasoj-tvojoj grupi, dobio sam ga sa 3:0...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod noca » 10.07.2011, 08:34

Moram i ja da se malo pravdam,ali sam juce prvi put shvatio opravdanost pitanja koja sam vrsta tigra.Definitivno nisam Bengalski jer sam jedva preziveo paklenu vrucinu u sali, pa sam cak jedan mec odigrao sa busnom lopticom,a da sam to tek primetio u petom setu.RODILO SE NOVO RIVALSTVO KAO KOD RAFE I NOLETA<ATO JE VIGNJA I tigar!Pozdrav svima.

PS Karacu vas!
noca

Pridružio se: 27.04.2011, 10:35

Postod ivan » 10.07.2011, 10:06

Noco, poslao sam ti odavno dve privatne poruke, ne znam da li ih nisi video ili me samo ignorises? :D
Gore levo na ekranu, pored "Korisnicki kontrolni panel", pise recimo "(0 novih poruka)", ako umesto nule pise neki broj znaci da ti je neko poslao poruke, kliknes na to i mozes da ih procitas.
ivan

Postod ivan » 10.07.2011, 10:10

ZoranV je napisao:Zaboravio si Doktora u nasoj-tvojoj grupi, dobio sam ga sa 3:0...

Da, zaboravio sam Doktora, izvinjavam se. Bravo za pobedu.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja