Pomoc pri odabiru 'originalne' bty opreme :D

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Pomoc pri odabiru 'originalne' bty opreme :D

Postod marko.games » 07.07.2011, 03:24

Posto mi jedan prijatelj ide u Japan, pitao me je sta hocu da mi uzme(mislio je nesto od tehnike) meni je naravno odmah palo na pamet da tamo ima originalne bty opreme...tako da sam malo cackao po internetu i glava me je zabolela od zlf zlc ufc alc oznaka pa jos kad sam video da postoji i innerforce serija(gledao sam boll-ova drva do tad) tu sam ugasio comp. -_-
voleo bih isto da me posavetujete koje gume da stavim...mislio sam naravno neku iz tenergy serije, ali ih ima previse tako da i tu imam problem :P
Sto se tice mog stila igre, dosta se promenio od kad sam poceo ponovo da igram. Sada uglavnom vucem spin na sve zivo i sa fh i bh, ponekad uradim dugacki rez malo dalje od stola cisto da zbunim protivnika( sa bh-om pretezno ). Kada se umorim, onda malo duze pimplam jer mi je muka da vucem spin. Kada se malo podigne lopta, onda naravno tackiram, i tako...nadam se da ste shvatili kako to izgleda :)
nemojte da pomislite da sam neki profesionalac, igram cisto rekreativno sa par drugara uglavnom.
Izvinjavam se na dugackom tekstu, ali sam morao da objasnim sve fino jer se vec radujem novom reketu iako stize tek za par meseci :D
At any moment, you have the ability to
dramatically change any area of your life, or
follow your heart's deepest desires. It's yours to
create, any way you want it.
marko.games

Pridružio se: 07.06.2011, 22:57

Re: Pomoc pri odabiru 'originalne' bty opreme :D

Postod ZoranV » 07.07.2011, 09:41

Pa kad je takva prilika, treba je iskoristiti i izdužiti se...Gume T05 FX 1.9 a od reketa original Primorac OFF- a ako se luksuziraš Ishlion ...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod bindra » 07.07.2011, 09:56

Moj savet nesto iz Timo Boll serije jer se bolje pokazala od interforce.Po meni trebao bi da izaberes nesto izmedju Alc-a i Zlf-a to su prava igracka drva tj.imaju sve najbolje izbalansirano od brzine,kontrole itd.A gume naravno Tenergy 05 fx-debljina po izboru,ja igram sa njima dovoljno dugo i prezadovoljan sam.Pozdrav!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod marko.games » 07.07.2011, 10:17

I ja sam se dvoumio izmedju tb alc i zlf, za alc kazu da je isti kao spirit samo da je redizajniran i da ima tanju drsku, sto mi se ne svidja, zlf mi se cini ok, kazu da ima bas veliki sweet spot i dobar dwell. Onda sam naisao na zlc koji je najskuplji, za njega mnogi kazu da je najbolji od svih, ali da je prebrz i da mora da se zatvara reket da ne bi islo preko stola, sto mi se ne svidja. Sto se tice innerforce serije, za nju pricaju da je kao nivo iznad tb serije tako da bas ne znam za sta da se odlucim :/
a za gume, mislite da stavim t05fx na obe strane? ?erije tako da bas ne znam za sta da se odlucim :/
a za gume, mislite da stavim t05fx na obe strane ili je mozda bolje t64fx/t05fx, i zasto uopste fx(znam da su mekse, ali koja je razlika) :p? su mekse, ali koja je razlika) :p?
marko.games

Postod ivan » 07.07.2011, 11:50

Dva glasa se u meni otimaju za savet:
- Uzmi najskuplje i najbrze, to je uvek proveren recept. Kao neki ferrari. Mozda neces znati da ga vozis, ali bar ce ti svi zavideti :D
- Uzmi premade reket s kioska za 400 dinara, ili neko polovno drvo s dve polovne gume za 30 E sve zajedno, posto ionako ne igras neke lige nego s par drugara jednom sedmicno, posluzice odlicno, a i bar ces stavljati sve lopte na sto. A s takvim reketom mozes i uvezbati potrebne pokrete, s onim ferrarijem svakako neces
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 07.07.2011, 12:13

Uzmes zlc i boli te ona stvar... Budes glavni u ekipi :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod marko.games » 07.07.2011, 16:23

Pogresno ste me shvatili...rekao sam da igram uglavnom sa par drugara...a igramo minimum 3x nedeljno :)
Tako da ne brinite za tehniku, a isto tako ne bih da imam schlager carbon i da se mucim sa njim. Mislio sam neko skupo drvo sa kojim bih mogao da se pohvatam bez puno privikavanja :D
marko.games

Postod filip » 07.07.2011, 17:09

Ja znam da meni djavo ne bi do mira i da bi uzeo zlc, pa makar i ne mogao da igram sa njim...
Korisnikov avatar
filip

Postod marko.games » 07.07.2011, 18:28

ozbiljno, sa kojim od ovih bi moglo najlakse da se igra, necu da uzmem zlc pa da mi bude krivo jer sve ide preko. znaci sa kojim bi moglo fino da se igra :D
volio bih takodje da cujem iskustva onih koji su igrali sa nekim od ovih reketa :)
marko.games

Postod filip » 07.07.2011, 18:50

Alc sam probao nekoliko puta i to je odlicno drvo i moze da se igra sa njim. Ne znam da li si gledao Mizutanija, ali iz nekoliko izvora sam cuo da je drvo savrseno...
Korisnikov avatar
filip

Sledeća

Povratak na Oprema