Nadusuju mi se gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Nadusuju mi se gume

Postod Predrag » 12.07.2013, 13:43

Naravno rad nogu ti dodje veoma slican prilikom i postavljanje prilikom udaraca.
Predrag

Pridružio se: 18.05.2013, 04:42

Postod zorog » 12.07.2013, 16:39

Predrag je napisao:A ide mi dobro jer sam bio prvak Srbije i Crne Gore u teakwondo i imam veliku brzinu zamaha i na fh i bh,Ali ne bih bas rekao da je od toga

:o
Ovaj...htedoh reci bas mi je zao da cujem da se gume nadusuju ali nemam pametan savet u vezi toga :hello:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Laki » 12.07.2013, 20:49

zorog je napisao:
Predrag je napisao:A ide mi dobro jer sam bio prvak Srbije i Crne Gore u teakwondo i imam veliku brzinu zamaha i na fh i bh,Ali ne bih bas rekao da je od toga

Ovaj...htedoh reci bas mi je zao da cujem da se gume nadusuju ali nemam pametan savet u vezi toga :hello:

@zorog :fright:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

@Predrag
Druze, ne bih da ti ubijam volju, ali nema tu mnogo sta da moze da se uradi. Mozes da pokusas da odvojis gume od sundjera, sto u 90% slucajeva ne izadje na dobro, i da ih ponovo zalepis nekim jacim univerzalnim lepkom. Ja sam to u proslosti radio tako sto: namazem lepkom celu povrsinu sundjera, pa onda nadjem neko staklo recimo dimenzija 50x50cm. Namazem na njega lepak nesto vece povrsine nego sto je povrsina gume. Onda gumu, sa strane gde su kvrzice stavim preko tog lepka na staklu. Kvrzice pokupe lepak a lepak ne prodre izmedju kvrzica. Sklonim gumu sa stakla i odlozim sa strane tako da su kvrzice prema gore. Sacekam koliko pise na uputstvu na kutiji lepka da treba da se saceka pre lepljenja, i onda pazljivo prilepim gumu na sudjer. Napominjem ti samo da sam ja ovo radio sa novim sundjerom i gumom koje su mi stigle odvojeno. Ako uspes da ovojis gumu od sunjera bez ostecenja gume ili sundjera, ovo lepljenje ce ti biti mnogo manji problem.
Laki

Pridružio se: 24.05.2013, 13:12
Reket: Butterfly Viscaria
FH: Tibhar Evolution MX-P
BH: Tibhar Genius Sound

Postod Laki » 12.07.2013, 21:03

A da, hteo sam jos nesto da te pitam. Da nisi mozda ostavljao reket na suncu u poslednje vreme? Ili da si ga zaboravio u kolima kada su bile ove vrucine? Takve stvari hoce od toga da se dese.
Laki

Pridružio se: 24.05.2013, 13:12
Reket: Butterfly Viscaria
FH: Tibhar Evolution MX-P
BH: Tibhar Genius Sound

Postod Predrag » 13.07.2013, 01:06

Jesam u autu sam ga ostavio ali sa koricom naravno,i ja isto mislim da je to razlog.
Zorog ne ubijas volju,nema sta nego si potpuno u pravu i to jeste jedini nacin.
Ja sad trenutno stavim knjige na njega pa prenoci tako izbaci vazduh pa mogu da igram snjim,makar dok ne skupim koju paru za slicne ili vjerovatno iste gume jer mi bas odgovaraju.
Predrag

Pridružio se: 18.05.2013, 04:42

Postod pedjali » 13.07.2013, 01:56

Vidjao sam da se Akude tako odlepljuju... A narocito ako ti je drvo lakirano...
pedjali

Pridružio se: 07.08.2011, 19:20
Reket: BTY Innerforce ALC (fl)
FH:BTY T80 2.1mm
BH:BTY T80 2.1mm

Prethodni

Povratak na Oprema