jbgwtf je napisao:ja sam probao skyline 2 na alc-u i na nekoj dasci iz 70tih, i brzina mu je bila ok i na jednoj i na drugoj ... bilo je mnogo lakse odigrati spin na spin, i napad na 3cu je mnogo laksi(moze mnogo jace i ostrije da se napadne, a moze i s rotacijom)...
neko moje misljenje je da ovom kombinacijom treba da gledas da prodas neku foru,da zavuces blizu mrezice, gadjas ivicu, da dajes jace donje rotacije kod serve, forhendom da napadas sve sto izlazi van- zato sto je kontrola odlicna..
meni bi kinez na bekendu bio veliki problem, tako da za to ne mogu nista da komentarisem..
Meni je bas to sto si napisao privuklo paznju i nekako ostalo kao nota u glavi . . . i evo sad kad vec imam iza sebe tri nedelje igre tim kompletom (otprilike) i kad su se mnoge stvari raschistile sto se tice kakvu tehniku trazi, a posebno kakvu taktiku - vrlo sam spreman da kazem da si u pravu 100%!
Generalno gledano, svaka iga se sastoji od toga da se provuku neke fore i tako natera protivnik na gresku, ali, kod ovog kompleta je to bas poenta jer vidim da se sa njim moze kvarno kratka loptica vratiti . . . odusevljava me kratka serva sa gornje/bochnom rotacijom koja pri odskoku na polovini protivnika primetno izmeni putanju leta i dobije djavolsko ubrzanje . . . he he moj Kumara na to samo "propliva"

. . . i naravno, najjacha stvar - u spin i topspin moze se podici prakticno sve, nema toliko niske loptice, ili, i ispod stola moze se povuci spin bez obzira na dolazecu rotaciju. Ali, zato trebaju mladost i djavolski brze noge da bi se postavio na vreme . . .