od Laki » 01.07.2013, 15:19
Milane, ne odustajte od pisanja recenzija opreme sa kojom igrate. Govorim ovo takodje kao rekreativac-povratnik stonom tenisu, iako sam kao klinac cak i trenirao par godina. Vasi opisi opreme i iskustvo sa istom, bar meni, dosta znace: procitam nesto o opremi sa kojom nisam igrao, uporedim tudja misljenja sa mojim o opremi sa kojom sam igrao i tako dalje. Verujem da je vecini rekreativaca vaznije uzivanje u stonom tenisu, nego puka pobeda. Naravno stvore se tu i rivalstva, ali je sve to vid zabave. Jedan od tih vidova zabave je po mom misljenju i promena opreme, naravno ko to moze sebi da priusti. Meni je jedan od najlepsih trenutaka u ovom sportu kada lepim novu gumu na drvo, pa iscekivanje da je prvi put probam, a onda odusevljenje ili razocarenje, pa nekad i ravnodusnost. Pa i to su neke emocije i draz ovog sporta. Pa sada se dobra kineska guma moze kupiti po cenu jednog izlaska i provoda u gradu (ko se toga jos seca...), za kafanu necu ni da pricam.
Tako da samo vi nastavite sa opisima, ima ko to cita na forumu. A bilo bi dobro da i neko od onih koji se takmice daju paralelne utiske, cisto uporedjenja radi, da moze da se vidi kakav utisak je ta ista oprema ostavila na nekog ko se ozbiljno bavi stonim tenisom, na nekom profesionalnijem nivou.