od ivan » 23.05.2013, 12:18
Do pre jedno 15 dana sam igrao dobro sa ovim reketom, i od tad sve stade. Postade pretezak, preteska glava, nemogu da dobacim loptu do druge strane stola. Merio sam reket, tezina 177 grama, samo drvo 86 grama, takoreci sve idealno. Al ne meni pretezak. Vecina ljudi ima tezi reket od mene, i gle cuda, ako uzmem bilo ciji reket, makar bio 20 grama tezi, mogu sasvim lepo da igram. Pri tom , moj spirit ima cak koji mm uzu glavu od ostalih jer je star 10 godina i od cukanja se malo smanjio. Trebalo bi znaci da mu glava bude laksa, ali nije. Teza je sa razkom 7 i r7 soft nego kod drugih sa dva t05. Sto je najgrdje, to vazi za sva moja drva, uvek teska glava. To je jos jedan neresiv problem poput odlepljivanja guma. Zasto samo ja , kvragu? Svako drugi uzme najbrze drvo koje nadje, nalepi dve najdeblje i najbrze gume koje nadje, i ono ne bude teska glava reketa.
I sad ne znam sta da radim, ne mogu da se sastavim s reketom. Probao sam na par dana da se vratim na primorac off-, ali nije pomoglo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people