Odlazak u inostranstvo

Generalne teme o stonom tenisu.

Odlazak u inostranstvo

Postod Milan » 18.05.2013, 09:05

Marko Petkov će od sledeće sezone nastupati za Nemački Lajpcig. Još jedan naš Superligaš odlazi, a ja se pitam kada će ovi juniori koji imaju još malo vremena da promene sredinu kako bi u budućnosti bili iznad trenutnih reprezentativaca?! U koliko ostane u Srbiji, naš najbolji junior Valentin Nađ Nemedi neće biti ni malo iznad trenutnih reprezentativaca, jer ovde jednostavno nema uslova da za 3-4 godine bude u TOP 100 Ittf-a, a ima veliki potencijal. Šta vi mislite o ovome?
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Re: Odlazak u inostranstvo

Postod Moso » 18.05.2013, 10:27

Bas se pitam koliko ce Marko Petkov biti placen u Lajpcigu i koliko recimo Karakasevic zaradjuje po sezoni ako znamo da Ma Long i ostali iz TOP 10 zaradjuju po nekoliko miliona godisnje ?
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Milan » 18.05.2013, 11:19

Moso je napisao:Bas se pitam koliko ce Marko Petkov biti placen u Lajpcigu i koliko recimo Karakasevic zaradjuje po sezoni ako znamo da Ma Long i ostali iz TOP 10 zaradjuju po nekoliko miliona godisnje ?

Biće plaćen BAR 2 puta više nego u ''Banatu'', ali ni to nije nešto previsoko... Za Karaša znam da, pored plate u Nemačkoj, ima i nacionalnu penziju u visini od 3 prosečne plate u Srbiji, što je oko 1000 evra.

Najveća tuga u ovoj našoj zemlji je što nekolicina Superligaša i nekolko ovih što su u inostranstvu mogu da žive od stonog tenisa, dok je u drugim zemljama potpuno druga priča!
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod zhang jike » 18.05.2013, 11:26

Karas je jedini Srpski stonoteniser koji zaradjuje pristojno ! Ne verujem da ce Petkov biti znatno bolje placen, ali i pored toga bolje je za njega da promeni sredinu, nego da igra ovu nas polu amatersku super ligu (tako moze samo da nazaduje, a ne da napreduje)
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod Moso » 18.05.2013, 15:24

2x vise nego u Banatu je i dalje takoreci nista, ja sam mislio da ce tamo biti placen bar 50.000 eura po sezoni a da Karas zaradjuje po 200.000 - 300.000 jer je 45-ti na rang listi. Sve ispod toga nije vredno da se ceo zivot ulozi u stoni tenis.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Povratak na Opšte teme