Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Postod bindra » 15.04.2013, 13:40

ivan je napisao:@Bindra: s obzirom na broj ekipa u ligi, broj stolova u sali i termin koji smo imali, moralo je ovako.

Jel to mislis na trajanje meceva ili nesto drugo? Da je moralao tako...
Znam sigurno da mecevi iz gornjeg dela tabele duze traju nego bilo koji iz naseg dela...
A ako se pojavi veci broj ekipa nego sto je kapacitet sale,ti podeli na svaki petak po jedna polovina pa na polovini ukrstaj...znas ti to vec bolje nego ja.
Mislim da je cilj sto veci broj ekipa...valjda :scratch:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod misirac » 15.04.2013, 16:13

Od zavrsetka lige pokusavam da se suzdrzim od komentara.Normalno ostaje i dalje na snazi moja pohvala za organizovanje celog dogadjaja ,ali komentari koji su usledili prosto mi ne dozvoljavaju da precutim krajnje subjektivna tumacenja ,tako da sam morao da se oglasim.Prvo Bindra ima potpuno pravo kad kaze da bi liga trebalo da se igra u fulu tj.svih sedam meceva bez obzira na rezultat.Drugo nije u pravu sto se tice novca ,njega daju i jace i slabije ekipe.U ostalom i da igras termin moras da ga platis .Ja na primer vrlo bih rado platio termin da igram sa Ljubom,Bricom,Ivicom ili Njinjom sto sam i radio dok je radio kod Davora u sali.Takodje ne razumem ni komentare Ivana sto se tice ekipe PP.te Britka nije pomgao ekipi PP.da se domogne prvog mesta ,te Britka prejak u dublu ,tacno bi bilo nije pomogao jer nije igrao prvo dvokolo tako da je ekipa PP izgubila prvi mec zbog nastupa samo sa dva igraca sto se posle pokazalo kao krucijalno za tok cele lige.Mada je najavljivao pobedu nad PP.u zadnjem kolu pre bih rekao da Jagodinac nije pomogao Ceraku ni da bude medju prve tri ekipe a ni da pobede UNIS koga je PP pobedio sa dva igraca,dva slabija igraca.OK.sto se tice ekipe PP.nece nastupati na turniru dublova a takodje ni na pojedinacnom turniru.Sportski pozdrav.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod bindra » 15.04.2013, 18:27

Naravno sto se tice novca mozda nisam lepo formulisao ali sustina ostaje ista tj.koliko mi slabiji zelimo sto jace meceve,toliko ovi jaci bas i ne zele slabije meceve,a svi placamo...Mi se borimo kako bi nesto naucili i napredovali a oni se bore za prestiz i poneku nagradicu...Aj sad ti udovolji svima?
Kako god da okrenes nemozemo jedni bez drugih u ovakvoj vrsti lige(pa i u super ligi ima znatnih razlika u kvalitetu ekipa).Zato jos jednom molim da se malo pozabavite ovim pitanjem.Pozdrav svima!
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Sale » 15.04.2013, 18:44

:clapping: Bindra imas moju podrsku, taj uslov ce biti i moja smernica.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 15.04.2013, 21:08

@misirac: da, glupo sam se izrazio, normalno da je covek pomogao maksimalno i ucinio sve sto je u njegovoj moci, omlatio je sve koji su mu izasli za sto. Prepravicu to. Da je prejak za sve ostale u singlu i dublu, pa jeste, ali nigde nisam rekao a ni mislio da su mu saigraci slabi.
Jesam najavljivao pobedu protiv vas u poslednjem kolu, mislio sam da cemo uspeti, uz malo srece sa postavom, ali nije ispalo kako smo hteli, SCvlada je vrlo lako izasao na kraj sa mnom, bolji ste, svaka cast, sta drugo da kazem. Jagodinac je odigrao kako treba protiv UNIS-a, a i u poslednjem kolu, a vecinu sansi sam ja upropastio.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod bindra » 15.04.2013, 21:29

Sale je napisao::clapping: Bindra imas moju podrsku, taj uslov ce biti i moja smernica.

Hvala brate!!!
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod gimi » 15.04.2013, 21:45

IskoristiJo bih priliku da pohvalim svog kapitena, saJigraca, prijatelja, virtuoza celuloJidne loptice i, pre svega, velikog coveka - Djosu, i pomenem njegovu epsku pobedu nad favorizovanim Gazda Davorom u, bez sumnje, highlightu poslednjeg dvokola. Pored fantasticne stonoteniske predstave, prisutni su imali priliku i da vide kako se bodri saigrac iz ekipe (one druge).

Sto se tice ovih tema od sustinskog znacaja za stoni tenis u poznatom delu vaseljene, znajte da, iako mi ne pada na pamet da u njima ucestvujem, mozete biti sigurni da nikome od Vas ponaosob, bas kao ni svima Vama u cJelini, nikada ne bih uskratio po drsku.

*nisam nikada bio na'ocito dobar u tom nekom pravnospisu i gramatJici, te su, u tom smislu, greske sasvim moguce i ocekivane, pogotovu sa tim prokletim razmacima, eboihonajkoihizmisli :|

svako dobro, svako dobro... :wave:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod scvlada » 15.04.2013, 22:07

Ovo je samo za Gimija deo meča,a onaj deo gde Đošu napajaju pivom u pauzi posle iscrpljujućih poena i fanatično navijanje ipak nije edukativnog karaktera a sve više mladih stonotenisera dolazi na ovaj sajt..... :thumbsup:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod scvlada » 15.04.2013, 22:18

Pivo za snagu
Prikačeni fajlovi
podrška.jpg
podrška.jpg (34.69 KiB) Pogledano 3968 puta
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod gimi » 17.04.2013, 12:13

To Vlado, majstore. :thumbsup:

Also, cestitao bih jos jednom Ivanu i reketasu na pobedama. Jes da i nije neki podvig pobediti takvog pacera, ali valja im se cestitati. ;)
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja