Butterfly Timo Boll ALC

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Butterfly Timo Boll ALC

Postod jbgwtf » 20.02.2013, 15:18

@jovane kolko imas god 5-6? Ne moras da uzimas zdravo za gotovo sve sto neko kaze.. ima superligasa koji nemaju pojma o opremi, imas "iskusne strucnjake" koji isto tako nemaju pojma o opremi, zato sto se oni bave igrom...
spinmaster na pocetku nije voleo alc, - pogledaj njegov prvi post ( gde ga prodaje)..
@spinmaster - ja kad sam video prvi put djana- mislio sam da igra 2gu eventualno 1vu ligu, a on ima 20:2 u super..tako da snimak i prvi utisak ne mora da znaci nista..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod First » 20.02.2013, 16:34

Jovan je napisao:@First
Dejane,
pitanje nije postavljeno tebi, nego konkretnoj osobi. Dakle, ne vidim zašto ti ogovaraš i meni postavljaš pitanje?
Dobro znam šta sam pitao, i znam tačan odgovor, ali sam hteo da ga dobijem od "iskusnog stručnjaka", a sada si uprskao stvar. (Al nema veze, ubuduće ne istrčavaj, nego razmisli pre nego što odreaguješ.)

First je napisao:Šta ti nije jasno u temi koju si postavio??? To drvo je original off+, "neko" je uzeo drške od original drveta i zalepio na drugu glavu. Barem da je to uradio sa prave strane...

1 Inace, temu nisam postavio, naveo sam postojeću. A nastavak odgovora je besmislen, jer drvo ne može da bude 2 "original" na osnovu drške. Ostatak ti je na mestu...
Elem, budi pozdravljen, nadam se da si razumeo. :hello:

1- na to sam i mislio, ali pogledaj vreme u koje sam pisao odgovor... ;)

2- Kada sam rekao original, nisam mislio da drvo mora da bude original, nego da su drške skinute sa originalnog drveta za koje su napravljene. Jel sad jasnije :wink:

Znam šta si hteo da postigneš, ali ja ne volim kad se nešto uvija, vrlo jasno kažeš šta nije u redu, jer onaj koji nije upućen u celu priču, pomisliće nešto sasvim drugo... Zbog "uvrtanja", jedan član foruma je bio obmanjen u najmanju ruku i on pokušao odmah da se "otarasi" "trojanskog konja", ne upozorivši ostale članove foruma da je naseo na prodaju, a tu istu stvar pokušao da preproda dalje... Krivim i jednog i drugog. Prvog, jer je prodao nešto što nije proizvod kakav bi trebalo da bude (odgovarajuća glava i drška reketa), a drugog jer je to pokušao da preproda dalje, kad je uvideo da je prevaren. Moju tvrdnju potkrepljuje činjenica da je nakon kupovine, par dana kasnije stavio isti reket u prodaju,a prvi postavio "vrlo povoljnu cenu", koju je posle naglo obarao... Zbog toga je dobro što je uvedeno pozitivno i negativno ocenjivanje, da ljudi ne bi nasedali kod ljudi koji se bave ovakvim stvarima.

Eto Jovane, jasno i glasno, bez uvijanja, da se neko manje iskusan slučajno ne bi "upecao" na ovakve podvale!

Prvi je- spinmaster
Drugi je- Marko Todor
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Jovan » 20.02.2013, 17:54

jbgwtf je napisao:@jovane kolko imas god 5-6?

Prijatelju (da ti ne navodim niknejm),
imam toliko godina da u vreme kada sam uveliko igrao ti se jos nisi ni rodio.
Zato malo postovanja, makar u izražavanju, nije na odmet.
Za godinu-dve, ako igraš ligu, igraćeš sa momcima koje sam utrenirao (još su mladi, stižu), pa ćemo videti ko je ko :) .
A na leto sa rodbinom obično prošetam do Niša, pa se možda vidimo da odmerimo detinjaste godine... :wave:

First,
kad sanjiv pišeš, kako da ne oprostim?
Al ubuduće da se dopisujemo kad si budan.
Inače, što se tiče "uvijanja", suštinski ga nije ni bilo. Postavio sam pitanje odredjenom čoveku, ne celom forumu. A ostalo, da parafraziram: nemamo po 5-6 godina, pa ko kako razume...
:hello:
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod jbgwtf » 20.02.2013, 20:53

@jovane
zasto da mi ne navodis nickname? on za to sluzi...
nisam doveo u pitanje tvoju vestinu, al moze da igramo, za to sam uvek :)... , razlog moje reakcije je, kad neko kaze igra 30 god i hvali se kako bi oduvao nekog s kim nikad nije stao uz sto, a ti ga prozoves za "iskusnog strucnjaka" za igru i opremu je detinjasto ..
.(mnogi igraci uvek koriste iste gume i drvo ili retko menjaju, pa njihova procena uglova izbacaja, tvrdoce,brzine itd nije u istoj meri razvijena kao igra, s druge strane, neki rekreativac koji cesto menja, a ima osnovnu tehniku moze da da mnogo bolju procenu.. :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod Jovan » 20.02.2013, 21:44

jbgwtf je napisao:@jovane
zasto da mi ne navodis nickname? on za to sluzi...
nisam doveo u pitanje tvoju vestinu, al moze da igramo, za to sam uvek :)... , razlog moje reakcije je, kad neko kaze igra 30 god i hvali se kako bi oduvao nekog s kim nikad nije stao uz sto, a ti ga prozoves za "iskusnog strucnjaka" za igru i opremu je detinjasto ..
.(mnogi igraci uvek koriste iste gume i drvo ili retko menjaju, pa njihova procena uglova izbacaja, tvrdoce,brzine itd nije u istoj meri razvijena kao igra, s druge strane, neki rekreativac koji cesto menja, a ima osnovnu tehniku moze da da mnogo bolju procenu.. :)

Joj, detinjasto je to što sem fraza sa fejsbuka i sms-a malo ko danas obraća pažnju šta čovek rečima kazuje...
Ironija, drugar, ironija...
Ako te ne mrzi, pročitaj sada još jednom šta sam tamo napisao (imajući u vidu tekst na koji sam se tamo pozvao).
Očekujem da se sada razumemo.
Laki, šta napravi tvoj ALC...
Pozdrav, Aleksandre (ako tako beše ime, oprosti ako sam se prešao).
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod gimi » 20.02.2013, 22:28

Slika
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod jbgwtf » 20.02.2013, 22:42

ironija :D
citam i vise nego sto treba, a nisi samo mene zavarao.. :roll:
malo je tesko na forumu prepoznati ironiju, narucito zato sto je prikriva to dodatno pitanje o dasci.. s obzirom da se ne poznajemo licno, ne cujemo tonalitet govora , niti znamo ko kolko zna :) a jedan od razloga zabluda o licnosti i o strucnosti je to sto se preskace deo foruma za predstavljanje :hello:
poz i tebi :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod GorcHa » 21.02.2013, 12:02

Pozdrav svima, ja sam novi clan foruma pa mi nemojte zameriti ako mozda saljem ovo na pogresno mesto :D...
:D
GorcHa

Pridružio se: 16.02.2013, 15:34

Postod ivan » 21.02.2013, 12:56

Gorcha, imas forum berza za takve poruke.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Laki Sultan » 09.03.2013, 23:35

Konacno. :grin:

Slika
Slika
Slika
Laki Sultan

Pridružio se: 07.12.2012, 22:02
Reket: BTY TIMO BOLL ALC