scvlada je napisao:I ja se pridružujem čestitkama borbenom Vladojici.Vidi se potpuno novi pristup,nova energíja pobednička kao dete kad uzme lažno drveno jaje i uleti hrabro medju stariju decu i udara bez imalo straha.
scvlada je napisao:I ja se pridružujem čestitkama borbenom Vladojici.Vidi se potpuno novi pristup,nova energíja pobednička kao dete kad uzme lažno drveno jaje i uleti hrabro medju stariju decu i udara bez imalo straha.

Pedja je napisao:scvlada je napisao:I ja se pridružujem čestitkama borbenom Vladojici.Vidi se potpuno novi pristup,nova energíja pobednička kao dete kad uzme lažno drveno jaje i uleti hrabro medju stariju decu i udara bez imalo straha.
![]()
![]()
![]()
![]()
.
. Sve je stvar treninga. Ako mi ne verujes, posto smo rekreativci, uzmi neki reket slican mom, cisto iz zabave i igraj par meseci njim, bas da vidimo da li reket sam igra, tj. da li ces pobediti nekoga koga sada ne mozes, i da li ces izgubiti od nekoga od koga si i ovako bolji
. Eto predloga za eksperiment
: Bila jednom jedna pravila za gume. Dosao jedan decak i napravio gumu po tim pravilima, koja je odgovarala njegovom stilu igre. Poceo da pobedjuje drugu decu. Pobedjivao ih on nekoliko godina i tada se druga deca dosetila, posto im se ne svidja doticni stil igre: hajde da promenimo pravila! I tako, kad god ti nesto nije po volji u igri ti promeni pravila kako tebi odgovaraju, to je dobitna kombinacija. I hop, zeznuse tog decaka i proglasise njegovo "jaje" za drveno.
Ti si rešio da tumačiš pravila kako tebi odgovaraju 
, hvala na pohvalama!
.Vladojica je napisao:Pedja je napisao:scvlada je napisao:I ja se pridružujem čestitkama borbenom Vladojici.Vidi se potpuno novi pristup,nova energíja pobednička kao dete kad uzme lažno drveno jaje i uleti hrabro medju stariju decu i udara bez imalo straha.
![]()
![]()
![]()
![]()
. Sve je stvar treninga. Ako mi ne verujes, posto smo rekreativci, uzmi neki reket slican mom, cisto iz zabave i igraj par meseci njim, bas da vidimo da li reket sam igra, tj. da li ces pobediti nekoga koga sada ne mozes, i da li ces izgubiti od nekoga od koga si i ovako bolji
. Eto predloga za eksperiment 
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 25 gostiju