HTC baterija

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

HTC baterija

Postod Milan » 05.02.2013, 09:27

Imam problem sa telefonom HTC Smart. Baterija tog telefona je stara isto koliko i telefon, dve i po godine. E sad', kada napunim telefon do kraja u roku od 15-20 minuta baterija se isprazni. Muziku mogu samo da sanjam, jer od trenutka kada ga skinem sa punjača i pustim pesmu, vremena imam samo za tu jednu pesmu. Neki mi pričaju da u pitanju može biti punjač, ali ja mislim da je baterija otišla... Šta vi mislite, možda se nađe neko stručan?! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Re: HTC baterija

Postod ivan » 05.02.2013, 12:05

Mozda je losa muzika?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Milan » 05.02.2013, 16:01

ivan je napisao:Mozda je losa muzika?

Pravim se da to nisam pročitao! :music:
Milan

Postod msajder » 06.02.2013, 02:38

baterija je verovatno, punjac se teško kvari, ali za svaki slucaj pozajmi od nekog drugi punjac i proveri.... ;-)

Mada, ako ti telefon pokazuje da je pun kada ga.odvojiš od punjaca a izgubi snagu u roku od 20 min.... taj problem je baterija 100%.... U ostalim situacijama punjac ne bi punio uopste..... ali ti preporucujem da prvo proveris sa drugim punjacem, pa čak i ako nadjes sličnu bateriju iz drugog takvog telefona, probas da staviš u tvoj tih 20ak min.... i videćeš šta je uzrok....
Korisnikov avatar
msajder

Pridružio se: 30.01.2012, 21:28
Reket: Drvo: Joola Roosi Fire;
Fh: Hurikane NEO3 max;
Bh: LKT Rapid Speed 2.0mm.

Postod Milan » 06.02.2013, 11:13

msajder je napisao:baterija je verovatno, punjac se teško kvari, ali za svaki slucaj pozajmi od nekog drugi punjac i proveri.... ;-)

Mada, ako ti telefon pokazuje da je pun kada ga.odvojiš od punjaca a izgubi snagu u roku od 20 min.... taj problem je baterija 100%.... U ostalim situacijama punjac ne bi punio uopste..... ali ti preporucujem da prvo proveris sa drugim punjacem, pa čak i ako nadjes sličnu bateriju iz drugog takvog telefona, probas da staviš u tvoj tih 20ak min.... i videćeš šta je uzrok....

Pa i ja mislim da je to, samo nisam siguran! :) Hvala!
Milan

Postod milantra » 07.02.2013, 20:40

Milan je napisao:
msajder je napisao:baterija je verovatno, punjac se teško kvari, ali za svaki slucaj pozajmi od nekog drugi punjac i proveri.... ;-)

Pa i ja mislim da je to, samo nisam siguran! :) Hvala![/quot
U pitanju je baterija. Pa dosta je i trajala. Samo mogu da ti kažem iz ličnog iskustva da ove nove baterije nisu ni približno dobre kao prva koju si dobio uz telefon. Tako da znaš. Voleo bih da grešim,ali... :cry:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Povratak na Ostalo