RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod jbgwtf » 17.01.2013, 02:04

evo mojih favorita :D zene pojedinacno M.Olga , dubl M.Olga i R.Biserka, Mix: P.Petronije i M.Olga ( mada su tu jaki i Dj.Dragan i R.Biserka, ali moji favoriti su ih na treningu kad sam gledao pobedili,2x je uvek lakse protiv defanzive :) ), gledam sa strane ujednacenosti igraca, u vecini mix dublova je velika razlika u kvalitetu izmedju partnera..
a kad su u pitanju samo muski je vise nepredvidivo, ali opet imam neke : pojedinacno M.Milos dubl.M. Branislav i I.Boban(brzi od metka)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Milan » 17.01.2013, 11:20

Na sajtu saveza izašao je spisak prijavljenih igrača u svim kategorijama: http://www.stscs.net/pojedinacno-prvens ... i-seniorke

66 za seniore pojedinačno.
20 za seniorke pojedinačno.
10 ženskih parova.
28 muških parova.
17 mešovitih parova.

Biće žestoka konkurencija! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Francuz » 17.01.2013, 12:07

Upravo pogledao spisak igraca i bice boga mi lepih partija ! Zna li se kad ce zreb biti obavljen i dostupan ?
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Milan » 17.01.2013, 12:19

Žreb će verovatno biti dostupan u petak jer je klubovima dat rok da do petka u 12:00 časova odjave neke igrače ako žele. To bi trebalo da znači da će negde u to vreme biti obavljen žreb i nama će uveče ili popodne biti dostupan.
Milan

Postod Milan » 17.01.2013, 22:47

Neočekivano! :D Žreb već izašao... www.stscs.net
Milan

Postod jbgwtf » 18.01.2013, 01:54

Milan je napisao:Paraćin!

:grin: i to u sve discipline ..
singl, oba igraca imaju laksi prolaz , nadam se da ce cicevac(nemanja) ili avionce(n1 na spisku prijavljenih i najstariji ucesnik proslog, a verovatno i ovog turnira) da im uzmu to zadovoljstvo...
mix dubl su u donjem delu, a gore su po mojoj nekoj proceni 4 najjaca dubla,a ovako ako ne kiksnem s mojom mixerkom mozemo i do finala :cool:
a i obican dubl,imaju 1 krug nesto lakse protivnike :good:

a sto se mene tice uboo sam premiju, bolju grupu nisam mogo ni sam da smislim :yahoo: u grupi sa Vukmirovic Vojkanom i Dragomirovic Milanom i jedan i drugi kvalitena liga :scratch: , mada vojkanu nije bilo lose ni kad je igrao super :roll:
a Milan po nekoj optimisticko-slobodnoj proceni nije nedodirljiv i nadam se da ce da bude dobra partija,ako nista drugo, a ako neko zna nesto vise o njemu neka mi posalje pm , da ga "takticki resim" sto bi reko Dj.Stanic :D

A ti Milane si ubo coveka s najmekanijom rukom i to levom u Nisu :good:

kao sto rece profesionalac, balans im nista ne valja, neki igraci koji ne mogu ni 5 poena da mi predju , a kamo li set da osvoje su stavljeni zajedno, da bi neko treci imao laksi prolaz..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Francuz » 18.01.2013, 09:57

Ja pao u grupi 17 sa ova dva igraca:
MILOSAVLJEVIĆ Darko - Rudar Krepoljin (59)
MILAŠINOVIĆ Saša - Železničar Kraljevo (104)

U dublu u prvo krugu igramo sa: Živić D.-Zlatanović M. a idemo na pobednika : Anđelković D.-Stanković M. protiv Milosavljević D.-Zdravković A.
Nisam dovoljno upucen da bi znao da li je ok zreb za singl ali odmah vidim da nekima je napravljem malo laksi prolaz u dublu ...
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Milan » 18.01.2013, 10:15

Aj' ako neko zna, neka mi kaže nešto više o sledećim igračima pošto sam ih dobio u grupi: Petković Aleksandar (Medijana) i Milenković Branislav (Vranje)? Ovi mi deluju kao neki iskusni igrači. :D U dublu sam dobio Paraćince, ustvari, ni jedan ni drugi nije iz Paraćina, ali igraju za njih. Nikola Colić i Vasilije Miletić (ima ga na forumu). Ako moj drugar Nemanja sa antispinom i ja kao ofanzivac uspemo da ih dobijemo, uhhh... :D
Milan

Postod Milan » 18.01.2013, 10:21

jbgwtf je napisao:A ti Milane si ubo coveka s najmekanijom rukom i to levom u Nisu :good:

Daj kaži mi nešto više o njemu! :grin:
Milan

Postod profesionalac » 18.01.2013, 10:35

milane odmah da ti kazem da u grupi nems nikakve sanse.prolaz dalje bi ti bio kao da sei osvojio prvo mesto!isto vazi i za tvoj dubl!
srecno!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja