RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod ivan » 15.01.2013, 22:27

rejting ljudi, rejting...to je najrealniji pokazatelj snage igraca, a ovi poeni mogu da prevare...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 15.01.2013, 22:34

Da bi rejting bio pouzdan mora u sistem stalno da se dodaju novi rezultati i da svako odigra mnogo meceva sa svima, inace ni rejting nije dobar pokazatelj snage igraca.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Francuz » 16.01.2013, 09:31

Ivan je u pravu, najbolji pokazatelj je rejting ... on pruza najbolju sliku realnog nivoa.
A to bi moglo realno za dve sezone da se sve nasteluje i onda bih bilo sve lakse i znao bi ko koga uzima za ekipu i koliko su jake ekipe.
To i nije toliko tesko da se implementira, i realno ljudi u savezu i te kako imaju vremena da rade po malo nesto korisno za ovaj sport ali ako se to nije uvelo postoji i neki razlog.
Posto nema rejtinga sve je na "procenu" kako kod mladih tako i kod starijih i onda moze lakso sve da se namesta.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Francuz » 16.01.2013, 09:32

PS: Nasli su mi partnera za dubl, ne znam ga zove se Gergic iz Negotina. Bice zanimljivo ;)
Korisnikov avatar
Francuz

Postod Milan » 16.01.2013, 09:37

Sviđa mi se što će se dubl igrati po knock-out fazi od početka. Tačno je da jednim porazom ispadaš, ali ako ti se namesti lep žreb, možeš dobro proći. :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Francuz » 16.01.2013, 09:51

Ne brini ima ko ce sebi lep zreb da namesti ;) this is Serbia !
Korisnikov avatar
Francuz

Postod Milan » 16.01.2013, 10:47

Paraćin!
Milan

Postod jbgwtf » 16.01.2013, 11:06

@francuz - dobrog ti partnera nasli :), mozete daleko da dogurate ako se uklopite..
@milane - ne svidja mi se sto ti je na takmicenju cilj samo da prodjes, a ne da igras s kvalitetnim igracima, pa iz tog razloga bacam na tebe "strasne forumske cini" da u prvom kolu dubla imas francuza i gergica :D

treba rejting definitivno, ovako vecina koje znam deli igrace na superligase, prvoligase, drugoligase,kvalitetne i patos-rekreativce.. a patos liga ima neke ekipe koje zbog finansijske situacije sede tu gde jesu..a realno mogu da igraju 2gu
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Milan » 16.01.2013, 11:14

jbgwtf je napisao:@francuz - dobrog ti partnera nasli :), mozete daleko da dogurate ako se uklopite..
@milane - ne svidja mi se sto ti je na takmicenju cilj samo da prodjes, a ne da igras s kvalitetnim igracima, pa iz tog razloga bacam na tebe "strasne forumske cini" da u prvom kolu dubla imas francuza i gergica :D

treba rejting definitivno, ovako vecina koje znam deli igrace na superligase, prvoligase, drugoligase,kvalitetne i patos-rekreativce.. a patos liga ima neke ekipe koje zbog finansijske situacije sede tu gde jesu..a realno mogu da igraju 2gu

Cilj mi je oduvek bio da prođem, a ako bi već negde trebao da ispadnem, voleo bih da ispadnem od onih najboljih koji će doći do same završnice. :D

Francuz, kaži mi ime i prezime tebe i tvog drugara, pošto žreb izlazi pre početka turnira, pa da vidim gde i kada bismo mogli da se sretnemo... :)
Milan

Postod ivan » 16.01.2013, 12:26

Francuz je Ivica Stevic, jedan od najboljih na mojoj rejting listi.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja