RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod Francuz » 15.01.2013, 11:10

Samo igraci registrovani u savezu tog regioniona, znaci koji imaju registraciju za jedan klub iz tog regiona ... to regionalno prvenstvo se igra u sva 3 regiona (npr. beogradsko i vojvodjansko su vec odigrani). Ucestvovanjem na regionalnom prvenstvu stice se pravo ucestvovanjem na seniorsko pojedinacno prvenstvo srbije. E sad ne znam da li mora da se izbori neki plasman ili je dovoljno ucestvovati posto mi je ovo prvi put.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod jbgwtf » 15.01.2013, 11:24

i ja cekam potvrde za dubl i mix :D
@milan : dubl nikad ne bi mogo da igram s klubskim drugovima, ne umem da pimplam lopte koje su dugacke :D
@francuz : kolko sam upucen potreban je plasman,al ne znam kolko sticu pravo ucesca, inace bi se na prvenstvu srbije rizikovao preveliki br. ucesnika..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Moso » 15.01.2013, 11:25

Francuz je napisao:Samo igraci registrovani u savezu tog regioniona, znaci koji imaju registraciju za jedan klub iz tog regiona ... to regionalno prvenstvo se igra u sva 3 regiona (npr. beogradsko i vojvodjansko su vec odigrani). Ucestvovanjem na regionalnom prvenstvu stice se pravo ucestvovanjem na seniorsko pojedinacno prvenstvo srbije. E sad ne znam da li mora da se izbori neki plasman ili je dovoljno ucestvovati posto mi je ovo prvi put.

To znaci da ti igras za neki klub u RSTSN ?

P.S. Pitam ovo jer vidim da si iz BG.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Francuz » 15.01.2013, 12:03

@jbgwtf: U pravu si, nebi cak ni imalo smisla da svaki ucesnik stekne pravo da ucestvuju na drzavno prvenstvo samim tim sto se prijavio na regionalno.

Uf, ja inace ako ne dobijem potvrdu danas bice bas gusto ... i moracu da pojurim nekog za dubl posto mi se partner iz kluba vec davno dogovorio sa drugim jos pre sezone.

@Moso: Da igram za Rudara iz Kostolca a inace zivim u BG-u.
Korisnikov avatar
Francuz

Postod profesionalac » 15.01.2013, 14:58

nema veze koje mesto osvojis.mozes da budes i prvi na tom turniru i da ne igras na seiorskom prvenstvu srbije.bitni su poeni sa turnira koje si sakupio tokom godine pa ti ti poeni odredjuju plasman na prvenstvo srbije.nekad je to bilo da prva tri po plasmanu idu direktno na prvenstvo srbije a ostali po bodovima,ali to je ukinuto vec duzi niz godina.
imas na sajtu rstsn bodovnu listu koja je merodavna http://www.stscs.net/rang-liste pa po njoj niko nije bio na prvenstvu srbije(osim Takaca).
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod profesionalac » 15.01.2013, 15:01

u sustini dzabe igras te turnire!nista ti ne znace jer nema dalje...nema svrhe.tako da sam odlucio da to vise ne igram.inace sam po toj rang listi na 14.mestu u regionu.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod profesionalac » 15.01.2013, 15:05

a i zreb nije korektan.tako da su mene stavili u grupu sa jednim igracem iz prve (Čomi) i jednim iz druge lige,a neke grupe su bile smesne.po cetiri igaca koji ne mogu da mi uzmu ni 3 poena u setu.eto toliko.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod Francuz » 15.01.2013, 15:12

Ok hvala na info!
Pa cisto vidim mog saigraca Ivica Bobana i nije uopste po poenima na mestu koje mu pripada. Mislim da bi pre trebalo da bude medju 5 prvoh nego gde je.
Ja hocu da igram jer mi je potrebno sto vise takmicenja kako bih vratio formu na odgovarajuci nivo za ligu jer dosadilo mi da gubim svaki mec za par poena.

Inace, ostao bez partnera za dubl tako da ako neko zna nekoga ko trazi partnera za dubl neka mi brzo javi jer sutra se zatvaraju registracije.

;)
Korisnikov avatar
Francuz

Postod profesionalac » 15.01.2013, 20:57

boban je na proslom prvenstvu regiona bio 4-ti.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod jbgwtf » 15.01.2013, 21:46

pa za rang listu se racuna turnir , 2ga liga, + kvalitetna i patos - imaju isti koeficijent (sto nije pravedno), a prva se valjda racuna za celu srbiju..
bezveze je, ima 3 regiona , da bar prvih 10 iz regiona po ucinku imaju sanse da idu da se oprobaju, to je 30, + igraci sa ittf liste, neka su i 20 i 10 po izboru selektora = 60 . .. za 1 dan se odigra.. br igraca isti kao na regionalnom.... pa neka budu i vise, to se zavrsava za dan...
prosle god je bilo 52 ...
@profesionalac - i ti se zalis na grupu, u mojoj se nije znalo ko je nezgodniji,dal ja s onim pocepanim gumama, dal levoruki sto mu ne vidis servu, il ovaj treci sto ima 2 materijala..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja