Banovanje Vladojice

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

Re: Banovanje Vladojice

Postod Vladojica » 14.01.2013, 08:43

Nisam nikoga uvredio mojim predlogom, ti koji bi se uvredili, tj. ne ispunjavaju kriterijume za davanje saveta, i ne treba daju savete. Za mene je uvreda kada neko ko je samo probao neki reket, daje savete o njegovim karakteristikama ili komentare kako je reket fenomenalan ili mnogo los jer to jako doprinosi smanjenju kvaliteta komentara o opremi. Takodje, neiskreno je sa tvoje strane sto si trazio od nekoga da objasni zasto "drvena drva" nisu dovoljna za "smisleno bavljenje ovim sportom", a pri tome si svoje drveno drvo - tolikohvaljenogprimorca, slomio i presao na TBS. Prvo ti sebi objasni sto si to uradio, pa savetuj drvena drva kada se ponovo vratis na Primorca, i ne budes ga slomio sledecih godinu dana... Isto vazi i za Srivere i slicno.
Kome nije jasno o cemu govorimo, neka procita temu Burn tehnologija, u sekciji Oprema :). Eto, bez ljutnje molim :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 14.01.2013, 09:30

Opet radis isto, uvek pokusavas da ispadnes neka zrtva i da neko drugi ispadne kriv. A to postizes izvrtanjem cinjenica. Napisao sam bar 5 puta na ovom forumu da sam igrao vise od godinu dana sa primorcem i dva srivera kad sam ucio da igram i da mi je bio sasvim dobar i da sam pobedjivao i ljude koji su imali i brze rekete. A i bar 5 puta sam ti isto rekao uzivo dok samo sedeli na rostilju posle turnira. I sta se sad pravis lud? I znas da sam igrao pola prosle godine sa primorcem i da sam igrao cak i sa tim razbijenim i okrpljenim. Slomio sam ga jer nisam zakucao 10 balona zaredom, i to je isto sa svakim reketom nevezano za drvo. Posto i to znas jer sam i to napisao bar 5 puta, moram da smatram tvoj deo poruke
Takodje, neiskreno je sa tvoje strane sto si trazio od nekoga da objasni zasto "drvena drva" nisu dovoljna za "smisleno bavljenje ovim sportom", a pri tome si svoje drveno drvo - tolikohvaljenogprimorca, slomio i presao na TBS. Prvo ti sebi objasni sto si to uradio, pa savetuj drvena drva kada se ponovo vratis na Primorca, i ne budes ga slomio sledecih godinu dana... Isto vazi i za Srivere i slicno.
za zlonamernu provokaciju i vadjenje iz konteksta. Zar sam ja toliko bitan za smilseno bavljenje sportom, pa ja sam lepo tamo rekao da najbolji igraci na svetu igraju sa drvenim drvima, i kako onda to bavljenje nije smisleno? Ja nisam 'toliko hvalio' primorac nikad, nego sam rekao da je za igrace s mojim i slabijim nivoom tehnike sasvim dovoljan. Sto sam i napisao u temi Preokret - prelazak na off- drvo i mekane gume.
Posto ne mogu da zakljucim da li si svesno zaboravio sve to sto sam vise puta napisao i rekao ti uzivo cak, da li si namerno povadio sve iz konteksta i pomesao u pokusaju da me isprovociras na bas ovakav odgovor, ili si prosto nesposoban za izvodjenje zakljucaka na osnovu vise hipoteza, a volis da zakljucujes, i to kako tebi odgovara, zamolio bih te da mi odgovoris sta je od ta dva u pitanju. Banovacu te verovatno u oba slucaja, ali odgovori mi da znam zasto.
Za tebe je uvreda ako dodje recimo neki jako dobar lokalni igrac proba neki reket i odma kaze 'ovaj je dobar za pocetnike/ovaj nije dobar za pocetnike'? Ja sam siguran da je dobrom igracu dovoljno da isproba 7-8 osnovnih udaraca za 10 minuta i odma moze da da sud o upotrebljivosti reketa za neki nizi nivo, ne mora da igra 6 meseci s njim.
Imas rejting listu, to ti je dosta dobar pokazatelj vestine, pa kad ti neko da savet ti vidi kolki mu je rejting pa zakljuci kolko mu verujes.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 14.01.2013, 10:26

Ma rejting nije nikakav pokazatelj, ako je neki dobar igrac i 5 puta bolji od mene, on ne treba da vodi o tome racuna kada daje savete, vec o tome da postoji i 5x bolji igrac od njega. Pa koliko onda vredi neciji savet? To je jako relativno. Zavisi od toga sa cime je taj koji daje ocenu posle pet minuta igre igrao prethodnih par godina, od stila igre i mnogih stvari zavisi da li ce mu se nesto svideti ili ne.
Sto se drvenih drva tice, zasto onda nisi nabavio neko novo drveno drvo nego si uzeo TBS? Ono gde se slazemo je da je drvo nebitno, i da je bitna samo tehnika, ali onda cela prica oko drvenih i ne drvenih drva pada u vodu.
Najbolji igraci na svetu danas igraju karbonskim drvima. Tj. sigurno vise od 70% iz prvih 20 na svetu. Ako je neko naucio da dobro igra sa drvenim drvetom, ne znaci da ne bi to isto mogao i sa karbonskim, i obrnuto.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 14.01.2013, 10:41

Opet vrdas i izbegavas da odgovoris na ono sto sam te pitao...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Prethodni

Povratak na Ostalo