Masters turnir u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Masters turnir u Visnjici

Postod Vladojica » 16.12.2012, 00:19

Danas sam bio 12 sati u Visnjici, dosao u pola 11, odigrao sa drugarima, izddobijao ih takoreci, Davor mi je svedok :D. Dobio na poklon od Vignje reket: Vignja Super Special Defense, sa travom Vignja Super Secko Extra Long :D, reket se ne moze opisati, mora da se prilozi slika...

I to bilo negde do pola tri, posle sam isao da jedem (mada vas ovaj deo sigurno manje zanima.. :D), i onda onako sit i naigran scucurio se u uglu i otpratio Masters turnir. Turnir je bio fenomenalan, mnogo dobrih meceva i poteza. Za mene dva meca dana su bila: na drugom mestu: Francuz - Person, mec u kome je Person imao 2-1 i 10-6 (ili 5), al se Francuz junacki vratio i dobio mec 3-2, jako zanimljiv mec.
A mec dana po meni polufinale - opet Francuz, ovog puta protiv Djordja (koga sam danas upoznao i mogu reci da je fenomenalan lik :D). U sva tri seta Francuz je vodio 9-5 i izgubio sva tri, u poslednjem i 10-6. Djordje se nije predavao i odigrao je hrabro i bez greske u kljucnim poenima i zasluzeno pobedio. Mozda mu je pomogla i nepoderiva Li Ning Zmajica koju je nosio u polufinalu :D. Jedinu lepsu majicu obukao je Pera (onu Dr. Neubauer) :D.
U finalu Britka i Djordje. Sta tu ima da se komentarise, Britka se ne moze probiti, bar to ne moze niko od ljudi koji su bili na turniru. Protiv njega jednostavno krenete da igrate kao napadac, a zavrsite kao pimpler :D, osim ako ne resite da hrabro svaki top spin posaljete u dno mreze... Zato je za mene, Stanic pobednik turnira, dok je Britka odneo glavnu nagradu :D
Sta bih jos istakao danas -... ah da, uvalio sam Djordju onaj antispin Amy Control :D. I Filip m je rekao jednu stvar: "ti bi pobedjivao mnogo vise da ne volis toliko da pobedjujes :D". Nazalost istina.

Bila su dva stalka sa kamerama, jedan Djordjev i jedan neciji, i nadam se da ce biti snimaka, jer je bilo stvarno dobrih meceva, a i Gimi je snimio par komada.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod NemanjaR » 16.12.2012, 00:36

Brica je luuuud :shock:
Svaka cast i Stanicu koji je dobio Ivicu neznam kako i ako je ovaj imao u prvom setu 9-3 i sebe video u finalu ali...
Najbolji mec covic i francuz mada i mec za trece mesto je bio odlican!
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod Vladojica » 16.12.2012, 00:43

Cermet je napisao:Moj tip je meč Stević-Gačić za treće mesto, u kom je bilo desetak zaista svetskih poena.
.

Posto je za polufinale i finale u sali bio jedan sto postavljen po duzini, imalo je mnogo vise prostora oko stola sto je omogucilo novu dimenziju u igri, jer odjednom mozete da se odaljite od stola i raspalite top spin, mozete da igrate spin na spin, oko mreze i td.. Stvarno je bilo dobro, mada je u tom mecu vec opala tenzija, jer se Francuz smorio zbog polufinala, a Marko se, imam utisak, zezao vise nego sto je igrao, iako je rezultat bio tesan, mozda je bas zbog te opustenosti zapravo i bilo vise lepih poena.

@nemanjar, ah da - u prvom setu je bilo cak 9-3, a u poslednjem 10 - 6 za Francuza, a u drugom "samo" 9-5 za Francuza :). Djordje je pokazao kako se ne smoriti kod takvih rezultata i ne prepustiti set protivniku, nego nastaviti igru, poen po poen dok odjednom ne shvatite da ste se poptuno vratili u set.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 16.12.2012, 01:00

Mogu reci da iako Brica stize sve, Prijatelj stize jos vise od toga. Mecevi Prijatelj - Gacic i Prijatelj - Stanic su bas bili dobri.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 16.12.2012, 01:05

E da! To su isto bila dva fenomenalna meca, oba 3-2 protiv Prijatelja. Potpuno nestandardan igrac, imam utisak da ponekad protivnici nisu znali sta ih je snaslo :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod djordjestanic » 16.12.2012, 01:19

Stigoh kući.

Zadovoljan sam. MIslim da niko nije ni pomišljao da može da dobije Bricu. Brica se može dobiti na dva načina:

- Brutalnim spinom koji ga ubije iz prve

- neverovatno dosadnom i preciznom igrom koja zahteva kubike živaca i mnogo kondicije.

Ono prvo nemam a ovo drugo bi u nekim slučajevima i možda imao ali i pored toga Britka bi morao malo da greši ali on bukvalno nije pogrešio ni jedan jedini put.

Grupa mi nijw bila teška, sve dosta laki mečevi sa Gimijem, Misircem, Jovanom Kovačevićem i začudo i sa Perom Hrnjakom koji mislim da nije bio baš najkoncetrisaniji u onim završnicama setova.

Meni je najteži meč bio sa Rastkom Simonovičem - Prijateljem. To je prvi meč nokaut faze. Napatio me je najstrašnije ali sam nekako dobio i prosto mi je bilo žao čoveka, četvrti meč u tom danu koji je izgubio u pet setova, a da je Tigar u to nema dileme. Čovek se bori do kraja, a kreće se kao mačak.

Sledeći meč je bio sa Andrejom i tu sam igrao, onako, ne baš kako sam hteo ali sam pronašao recept pa se nisam baš previše mučio.

Polufinale sa Francuzom je specijalna priča. Prvo je sto okrenut dužinski i odjedanput je svetlo bilo drugačije i više sam se borio sa tim svetlom i svetlim i tamnim "rupama" iznad stola nego što sam igrao.

U prvom setu je bilo 9-3 za Francuza i onda se on malo zezao jer je mislio da je set gotov. Malo sreća, malo živci i ja sam taj set dobio. U drugom je vodio 9-5 ali sam opet izabrao par pravih rešenja i dobio i taj set.

U trećem setu je Francuz vodio 10-6 i onda sam odigrao baš onako drsko, iako je imao prednost jednostavno sam igrao kao da je sve na mojoj strani, i isplatilo se.

Brica me je isekao kao žiletom ali ne smeta mi, NAVIKAO SAM :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Persson » 16.12.2012, 01:28

Zeleo bih da ovom prilikom jos jednom pohvalim organizatore turnira,jer je zaista sve bilo besprekorno.Radujem se ,nadam se u skorije vreme,jos nekom masters-u! :-)
Odigrao sam izuzetne meceve,nesto dobio,nesto izgubio,nesto i naucio.Drago mi je da su se nekim ljdima bas moji mecevi svideli,bice toga jos-iako mator(persson) jos sam u dusi mlad(covic)
Slazem se sa prethodnom stavkom da je djole pobednik turnira a brica(majstor) uzeo novac.
Pozdrav svima od Perssona! ;)
Persson

Pridružio se: 12.06.2012, 19:16

Postod bprokic » 16.12.2012, 01:48

I ja se pridruzujem cestitkama za odlicno organizovan turnir. Da nije bilo Brice turnir bi bio vrlo izjednacen, ovako sve se znalo unapred, Brica prvi ostali gde koji... Ja licno sam odlicno odigrao, u grupi izgubio samo od Brice, a onda u glavnom zrebu izgubio 3-2 od Andreja . Gomila meceva zavrsena rezltatom 3-2 (nadam se da ce precizni Ivan navesti i koliko), sto samo govori da su mecevi bili izuzetno izjednaceni. Svi mecevi izuzetno ferplej, publika odlicna koja je znala pozdraviti odlicne poene na obe strane stola. Jednom recju super turnir. Posebno se zahvaljujem Davoru i Peri H. na odabiru mesta za veceru u 23h. Srecno stigli u NS! Pozz.
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod djordjestanic » 16.12.2012, 01:51

Pošto Davor i Pera Hrnjak ne čitaju ove postove u ovo vreme.... Ne, oni ne spavaju nego su otišli da odigraju meč kod Davora, da vide da li je Perina pobeda slučajna ili namerna ...

Molio bih Davora kad pročita da uzme jedan beli produćni kabel koji sam zaboravio u sali. Na stolu najdaljem od ulaza...

I da dodam da su nas zeznuli sa mestom za klopu iako je samo klopa bila izuzetna!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 16.12.2012, 07:39

Izgleda je sajam polovne zimske obuce 'Second Foot' u Visnjici bio pravo resenje za popularizaciju sporta. Mada se nista nije prodalo, neki od posetilaca sajma su uzeli ucesca u takmicenju u stonom tenisu i imali priliku da ukrste reket sa velikim majstorom ove igre, koji je svima ipak dao po nekoliko poena.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja