. Dobio na poklon od Vignje reket: Vignja Super Special Defense, sa travom Vignja Super Secko Extra Long
, reket se ne moze opisati, mora da se prilozi slika...I to bilo negde do pola tri, posle sam isao da jedem (mada vas ovaj deo sigurno manje zanima..
), i onda onako sit i naigran scucurio se u uglu i otpratio Masters turnir. Turnir je bio fenomenalan, mnogo dobrih meceva i poteza. Za mene dva meca dana su bila: na drugom mestu: Francuz - Person, mec u kome je Person imao 2-1 i 10-6 (ili 5), al se Francuz junacki vratio i dobio mec 3-2, jako zanimljiv mec. A mec dana po meni polufinale - opet Francuz, ovog puta protiv Djordja (koga sam danas upoznao i mogu reci da je fenomenalan lik
). U sva tri seta Francuz je vodio 9-5 i izgubio sva tri, u poslednjem i 10-6. Djordje se nije predavao i odigrao je hrabro i bez greske u kljucnim poenima i zasluzeno pobedio. Mozda mu je pomogla i nepoderiva Li Ning Zmajica koju je nosio u polufinalu
. Jedinu lepsu majicu obukao je Pera (onu Dr. Neubauer)
. U finalu Britka i Djordje. Sta tu ima da se komentarise, Britka se ne moze probiti, bar to ne moze niko od ljudi koji su bili na turniru. Protiv njega jednostavno krenete da igrate kao napadac, a zavrsite kao pimpler
, osim ako ne resite da hrabro svaki top spin posaljete u dno mreze... Zato je za mene, Stanic pobednik turnira, dok je Britka odneo glavnu nagradu 
Sta bih jos istakao danas -... ah da, uvalio sam Djordju onaj antispin Amy Control
. I Filip m je rekao jednu stvar: "ti bi pobedjivao mnogo vise da ne volis toliko da pobedjujes
". Nazalost istina.Bila su dva stalka sa kamerama, jedan Djordjev i jedan neciji, i nadam se da ce biti snimaka, jer je bilo stvarno dobrih meceva, a i Gimi je snimio par komada.

. Djordje je pokazao kako se ne smoriti kod takvih rezultata i ne prepustiti set protivniku, nego nastaviti igru, poen po poen dok odjednom ne shvatite da ste se poptuno vratili u set.