Pomoć pri odabiru reketa(amater)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Pomoć pri odabiru reketa(amater)

Postod zhang jike » 11.12.2012, 15:12

Dragi Djuro da ti se i ja obratim !

Uglavnom se slazem sa gore navedenim postom i postavio sam ga ne samo tebi, nego svim forumasima jer mislim da je od koristi velikoj masi ljudi.

On se konkretno ne odnosi na tebe ali se u njemu mozes pronaci !

Moji saveti :

1. Ne zuri sa kupovinom (sto je brzo to je i kuso)
2. Svrati do stonoteniskog kluba u svom gradu "Morava" se zove. Mislim da ce ti oni izaci u susret i cak ti prakticno nesto objasniti i dati razlicite vrste reketa da probas.
3. Ukoliko sam te dobro shvatio, ti si rekreativac, mozda cak i samouk, te ti napredak u stonom tenisu nije bitan, koliko da se izrekreiras i proluftiras glavu od svakodnevnih napora. Jedino sto ti je bitno jeste da za novac kojim raspolazes pazaris najbolje sto mozes. Ako sam u pravu i ukoliko si zainteresovan mogu ti dati broj telefona coveka iz Subotice koji ti moze napraviti polovan reket. Reci mu sa koliko novca raspolazes i da ti u skladu sa tim napravi kombinaciju. Nasa (mislijm na klub) iskustva sa njim su dobra i ne verujem da bi te prevario (skoro smo uzeli za jednog klinca reket, obe energy extra gume i neko drvo koje jako prijatno leze na saku za nekih 2300 - 2400 sa postarinom). Sto se tice toga kako ce ti nov reket lezati, moje je misljenje da trebas biti uporan i korigovati svoje udarce (u smislu da ti novi reket jako odbija i sl. ), dakle samo vezba.

Srdacan pozdrav !
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Re: Pomoć pri odabiru reketa(amater)

Postod bokac82 » 11.12.2012, 16:13

e super bitno da su ok gume ja nisam zahtevan imam baterflajev reket koji mi lepo lezi samo su gume lose od igre,hvala pozz
bokac82

Pridružio se: 06.12.2012, 14:29

Prethodni

Povratak na Oprema