Koji reket za pocetnike?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Misljenje ?

Postod ivan » 22.10.2012, 23:20

Pozdrav. Imas temu 'koji reket za pocetnike?' pa pogledaj tamo, vec smo ovo pretresali sto puta.
Dalje, ako ti je tema o opremi a jeste stavi je u podforum Oprema. I potrudi se da naslovi tema koje postavljas budu malo deskriptivniji, recimo 'Koji reket za pocetnika', a ne 'Misljenje' ili 'Savet'...
Sastavicu ovu temu sa 'Koji reket za pocetnike?'
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Koji reket za pocetnike?

Postod Nemanja23 » 22.10.2012, 23:41

Ok,izvinjavam se.Ali igram stoni tenis vec jako dug perio kao sto sam napisao,pa rekoh ne trebam valjda na temi "Koji reket za pocetnike?" da postavljam pitanje,a u ostalom vec sam kupio reket pa me zanima konkretno misljenje za tu kombinaciju guma i drva...kad sam se vec zajebao prvo kupio pa pitao...
Nemanja23

Pridružio se: 17.10.2012, 23:45

Postod Pedja » 22.10.2012, 23:42

navikni se....u protivnom postaješ ovisnik :!: :wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod djordjestanic » 23.10.2012, 02:39

Naravno da si se zeznuo...

Svi ovded su se zeznuli i to uglavnom više od 4-5 puta.

Dobro došao u sektu.

Reket je totalni promašaj.

Pročitaj temu koju ti je Ivan spomenuo.

P.S. inače Zumbul je nadimak Dejana Trajbara iz starih vremena kada je igrao u STK Vojvodina...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 23.10.2012, 11:40

Ja bih jos jednom dodao da, gledajuci i sebe i ljude oko sebe, prerani prelazak na brze rekete ima za posledicu da igrac igra samo rukom a ne i telom. Stavise dosta igraca samo potura reket pred loptu, a spin i ne vuku.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Deky » 10.12.2012, 19:56

Pozdrav.

Poceo sam nedavno da igram sa drustvom rekreativno stoni tenis. Mogu vam reci da mi se bas dopada. Iz tog razloga sam se odlucio i da kupim svoj prvi reket. Odluka je pala na Richmoral. To je bi neki cenovni rang oko 1200din. Bilo je tu raznih izbora ali ovaj je po napisanim performansama najbolji. Neki bolji od njega je 2000 din i vise. Zanima me, posto je napadala prasina i kako sam hteo da je ocistim sve se razmazalo posto su lepljikave stranice a primeti se samo na crnoj strani i izgleda da kao da je star bar jednu godinu a ne od pre neki dan. Da li ima neki poseban nacin kako se odrzava ili jednostavno to tako bude sa svakim novim reketom?
Deky

Pridružio se: 05.12.2012, 12:50

Postod ivan » 11.12.2012, 03:49

ja malo pljucnem na gumu i obrisem rukom. Kineske tacky gume mnogo vise prasine skupljaju i teze se ciste.
ivan

Postod peperp » 11.12.2012, 10:38

... a ako se ne očiste, ti pljuni malo više, ali ne preteruj, da ne izgoriš gume... :cool: Imaš raznih čistača, ali pitaj iskusnije igrače kako oni to rade. Ja recimo imam drugara koji nosi mačku sa sobom i njome čisti gume! Ali sa kratkom dlakom... :rotfl:
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Pridružio se: 31.10.2011, 14:09
Reket: Drvo: Killerspin Diamond CQ
FH: Andro Rasant PowerGrip 1.7
BH: Andro Rasant Turbo 1.7

Postod peperp » 11.12.2012, 10:49

Šalim se Deky! Raznorazni čistači i sunđeri, vlažne krpe (one koje ne ostavljaju dlačice) ili prosto duneš u reket i očistiš dlanom... Raspitaj se kod igrača tamo gde i ti igraš kako oni to rade... Pozdrav!
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Pridružio se: 31.10.2011, 14:09
Reket: Drvo: Killerspin Diamond CQ
FH: Andro Rasant PowerGrip 1.7
BH: Andro Rasant Turbo 1.7

Postod Pedja » 11.12.2012, 12:19

ivan je napisao:ja malo pljucnem na gumu i obrisem rukom. Kineske tacky gume mnogo vise prasine skupljaju i teze se ciste.

1.ja se više nikad neću rukovati s tobom,ni pre,ni posle meča
2.polovne gume od tebe-ni na probu!... :shock:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema