Medijana open - nis

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Medijana open - nis

Postod djordjestanic » 10.12.2012, 15:35

Bravo za Tatu i za Ćerku!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod zvezdarac » 10.12.2012, 16:21

:thumbsup: Čestitke OBOMA! :hello:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod jbgwtf » 11.12.2012, 11:52

izasli rezultati :)

ni ja nisam docekao do kraja, poludeo sam kad je brat ispao, igrao makedoncem( kostadinovski ) i 5 set imao 10:8 i zaboravio sta treba da igra , dao 2 slabe serve i nije okrenuo reket posle serve :cry: , onda me samo pogledao i nasmejao se, tu mu bese kraj, a taj mec je bio za ulazak u polufinale :doh: :cray:
@scvlada a meni poznata ta devojcica i razmisljam se gde sam video , a ono protiv vladojice :D
Prvi krug u glavnom zrebu igrala s devojcicom iz babusnice fenomenalan mec, kad god sam bacio pogled igralo se spin na spin ili bekendiranje :good:
zamalo da zaboravim, ako nije imala boginje mozda ih je dobila , posto je ova te nedelje imala, a rukovale su se ..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Pedja » 11.12.2012, 12:22

[quote="jbgwtf"]izasli rezultati :)

ni ja nisam docekao do kraja, poludeo sam kad je brat ispao, igrao makedoncem( kostadinovski ) i 5 set imao 10:8 i zaboravio sta treba da igra , dao 2 slabe serve i nije okrenuo reket posle serve :cry: , onda me samo pogledao i nasmejao se, tu mu bese kraj, a taj mec je bio za ulazak u polufinale :doh: :cray:
@scvlada a meni poznata ta devojcica i razmisljam se gde sam video , a ono protiv vladojice :D
Prvi krug u glavnom zrebu igrala s devojcicom iz babusnice fenomenalan mec, kad god sam bacio pogled igralo se spin na spin ili bekendiranje :good:
zamalo da zaboravim, ako nije imala boginje mozda ih je dobila , posto je ova te nedelje imala, a rukovale su se ..[/quote]
jbg wtf :?
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod scvlada » 11.12.2012, 12:31

zamalo da zaboravim, ako nije imala boginje mozda ih je dobila , posto je ova te nedelje imala, a rukovale su se ..

Boginje odležane davno :wave:
Mogao si se javiti da se upoznamo i popijemo kaficu.Sedeo sam pored ringa sa kačketom na glavi.Pored mene je bio mladi, verovatno trener iz Babušnice,malo duža kosa ali ne baš duga. :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod jbgwtf » 11.12.2012, 12:49

super sto je odlezala :)
ja sam celavko koji je jurio sve, .. posto 10tak min posle tog meca su oba trenera iz babusnice otisli kuci, tako da sam ih ja jurio, na 10tak partija sam sedeo na trenerskom mestu :/.. u jednom trenutku sam imao 2 meca gde sam u istom setu trazio timeout , malo je sreca falila za medalju, ali dobro je :) ,nikad necu da prezalim te 2 mec lopte ;( (mozda si video deo meca , igrao se na petom stolu u isto vreme kad su se delile medalje) :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Prethodni

Povratak na Takmičenja