Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Postod ivan » 08.12.2012, 18:38

misirac je napisao:Kad vodis 6/2 i 8/6 a izgubis 11/8 i treba da napisu 11/0.

Ispravio sam to na 11:8. U zapisniku to vise lici na nulu nego na osam.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod gimi » 08.12.2012, 21:49

Nekome se stegla ruka dok je upisivao osmicu :lol:

Lepo druzenje sinoc. Liga je naravno (u sta niko nije ni sumnjao) pun pogodak. :good:

Mene u startu stigose celonedeljni premor i neispavanost, pa u pomenutom dublu (sto mi je bio prvi mec) nisam mogao, kako je Rajko to lepo opisao, da pogodim ni salu. Onda su zautala dva inicijalna piva pronasla pravi put i telo je konacno uspelo da uskladi glavu i pokrete.

Cestitke PP dvojcu koji je pobedio Unis, sto je po meni i mec prvog dvokola. A partija prvog dvokola je Francuz - Jagodinac. Imao sam utisak da Ivica igra veoma dobro i pametno, a rezultat je bio izjednacen i Zoki na korak od pobede. To dosta govori o tome koliko je zajebano pobediti ga. Sve cestitke Ivici za pobedu i preokret u odlucujucem setu.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod misirac » 08.12.2012, 22:23

Lepo vece u Visnjici,bilo bi jos lepse da su svi bili kompletni,ali ima dana vise nego kobasica.Imam osecaj da prava uzbudjenja tek dolaze.Mogla bi i tabela,cisto da se zadrzi oficijelnost.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 08.12.2012, 22:36

upravo pravim tabelu. Imajte bre u vidu da savezima treba nekoliko dana da urade taj posao, nije kolegijalno od mene da odma objavim i tabelu :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Francuz » 08.12.2012, 23:16

ivan je napisao:upravo pravim tabelu. Imajte bre u vidu da savezima treba nekoliko dana da urade taj posao, nije kolegijalno od mene da odma objavim i tabelu :D

Pa kad si nas razmazio :)

gimi je napisao:
A partija prvog dvokola je Francuz - Jagodinac. Imao sam utisak da Ivica igra veoma dobro i pametno, a rezultat je bio izjednacen i Zoki na korak od pobede. To dosta govori o tome koliko je zajebano pobediti ga. Sve cestitke Ivici za pobedu i preokret u odlucujucem setu.

Hvala na cestitkama ! Zoki je veoma nezgodan igrav i to svi dobro znamo, sreca je bila na moju stranu ali sam sam uspeo sebe da stavim u tu nezgodnu poziciju jer sam vodio 2-1 i 7:3 u 4. setu !

Svakako, bravo organizatoru za inicijativu, domacinu za dobre uslove i svima za ucesce bice ovo zabavno i bice jos dobrog pingica !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 09.12.2012, 01:49

evo stavio sam tabelu ovde, http://stonitenis.rs/node/95. Tu ce odsad da idu svi rezultati. Klikom na rezultat u tabeli skace se na detaljan rezultat.
ivan

Postod filip » 09.12.2012, 01:50

Ivane, svaka cast za sve ovo. Liga je stvarno fenomenalna!
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Sale » 09.12.2012, 01:55

:yahoo: Pocelo je, za mene prvo ucesce na nekom ekipnom takmicenju te da se odmah izvinim mojim Frendovima sto sam sa stego i bas u mecevima naso da razmisljam o svemu ali bas o svemu vezanom i ne vezanom za pingic. Obecavam da cu biti opusteniji u daljem toku takmicenja.
No malo smo se snimali, kvalitet filma nije nesto,ali su likovi autenticni. Odvojeni klipovi su boljeg kvaliteta i ima ih na netu.

Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 09.12.2012, 11:53

Sale, svaka cast, imas smisla za reportaze definitvno, ispalo je dobro :D. Svidja mi se i sto je losija slika, pa sam lepse ispao :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod bindra » 09.12.2012, 12:04

Ja se ubi da postavim neke snimke ali me nesto zeza Youtube,ili su zapisi preveliki ili je nesto drugo u pitanju? Ako neko zna kako i cime da konvertujem tj.smanjim velicinu fajla neka mi pomogne...Inace zapisi su "MOD File" ako to ima neke veze,mada sam i ranije postavljao snimke bez problema.
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja