ZAKLJUCAVANJE TEME

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

ZAKLJUCAVANJE TEME

Postod phrnjak » 18.06.2011, 19:49

Postovani g-dine Admine, koji su Vasi kriterijumi za zakljucavanje teme?
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Re: ZAKLJUCAVANJE TEME

Postod Admin » 18.06.2011, 21:27

'menjam 3 zgazene loptice za novu tenergy 05 fx' ne deluje kao ozbiljan oglas. Ako je do zezanja, ima kafana za to. Ili ja nisam uhvatio poentu oglasa?
Korisnikov avatar
Admin
Site Admin

Pridružio se: 03.02.2011, 14:00
Reket: Kong Linghui off 7 slojni
fh: Sriver fx 2.1 crvena
bh: Sriver fx 2.1 crna

Postod phrnjak » 18.06.2011, 21:35

A da li tako analaliziras sve gluposti koje su napisane na forumu? Ili si sve ostale poente uhvatio? Ako je sadrzina bila uvredljiva ili je sala krajnje neslana odmah se izvinjavam. Ili sam nekome pokvaruio posao preko berze? Ne vidim razlog da si toliko strog.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod Admin » 18.06.2011, 21:54

Nije neslana, ni uvredljiva. Trudim se da se zna gde je sta, a ovo prosto nije oglas nego sala. Nije ni losa, al nije joj tamo mesto. Razumem ja tebe, al razumi i ti mene, sta bi bilo kad bi svako tako radio? Berza zgazenih loptica bila bi pred krahom, naravno. Prebacicu u Ostalo.
Za gluposti na forumu, ukazi slobodno, sve sugestije su dobrodosle.
Korisnikov avatar
Admin
Site Admin

Postod Vladojica » 18.06.2011, 21:56

phrnjak je napisao:A da li tako analaliziras sve gluposti koje su napisane na forumu? Ili si sve ostale poente uhvatio? Ako je sadrzina bila uvredljiva ili je sala krajnje neslana odmah se izvinjavam. Ili sam nekome pokvaruio posao preko berze? Ne vidim razlog da si toliko strog.

Nemoj ni ti da si toliko strog prema nasem adminu :D . Moras se staviti u njegovu poziciju. Ja sam jednom bio moderator na forumu i veruj mi to je posao od koga samo moze da te zaboli glava. Postova na forumu je mnogo, i nema samo ozbiljnih i neozbiljnih, crnih i belih, uvredljivih i neuvredljivih, koji su u skladu sa temom i onih koji nisu, nego ima mnogo onih izmedju, u raznim nijansama sive, a ti moras da uspostavis neki kriterijum i da stalno balansiras, sta je dovoljno sivo, a sta nije.
Moras razumeti da ona tema jeste bila smesna, ali zamisli da svako od nas postavi jednu takvu temu u delu berza, i mi se svi znamo i caskamo niko nikoga nije uvredio, niti uzeo za zlo, niti pokvario posao i svi znaju o cemu se radi. Ali zamisli da dodje neko nov na forum koji nas ne zna, zainteresovan da kupi reket, on nema pojma sta je u temi, otvori temu "Menjam povoljno" , kad ono neka zezancija, otvori sledecu temu kad i njoj neko menja traktorsku gumu za dve polovne Feint Long :lol: (e ova mi je dobra, moram posle da otvorim ovu temu :lol: ), i tako otvori par tema koje su neozbiljne smori se, i ode sa foruma i ne dodje nikad vise. Jos ga i "preporuci" svojim poznanicima. Zato ipak mora da se neki red uspostavi, koliko toliko.

P.S. "Drug Tito je rekao da su studenti u pravu." :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Admin » 18.06.2011, 22:00

Bezveze, u pokusaju da prebacim, slucajno obrisah temu...sad moram da napravim novu s istim imenom al svi postovi ce biti zbijeni...
Korisnikov avatar
Admin
Site Admin

Postod phrnjak » 18.06.2011, 22:18

Admin je napisao:Nije neslana, ni uvredljiva. Trudim se da se zna gde je sta, a ovo prosto nije oglas nego sala. Nije ni losa, al nije joj tamo mesto. Razumem ja tebe, al razumi i ti mene, sta bi bilo kad bi svako tako radio? Berza zgazenih loptica bila bi pred krahom, naravno. Prebacicu u Ostalo.
Za gluposti na forumu, ukazi slobodno, sve sugestije su dobrodosle.

OK. Ako je to tvoj princip, slazem se. Samo onda budi neselektivan i istrajan. Glupo je i uvredljivo da bilo ko od nas ukazuje na tudja glupa pisanija. Drago mi je da si izbrisao temu, nisam ni planirao da je dugorocno razradjujem. Ipak, ako kazes da su sugestije dobrodosle, trebalo je mozda da me upozoris pre zabrane, ali sad nema veze. Jos jednom izvini. Taman posla da sam hteo da napravim neki haos na berzi.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod Admin » 18.06.2011, 22:31

Nema potrebe za izvinjenjem. Navikao sam. Posao moderatora je takav kakav je. Stavio sam temu u Ostalo, mozda neko i izvadi gumu za te loptice. Tri zvezde su tri zvezde. Samo, ako su to one jajaste Joole sto Krle valja, onda ces morati bar 4 da das.
Nesumnjivo da ima gluposti na forumu, svi smo mi ljudi sa svojim shvatanjima i zakljucivanjima, pa je greska moguca. Forum i jeste mesto gde se razmenjuju iskustva, i necija iskustva mogu izgledati smesno nekom drugom, ali bez komunikacije nema ni globalnog napretka, zar ne?
Korisnikov avatar
Admin
Site Admin

Postod zvezdarac » 19.06.2011, 13:54

Iščitao sam temu i ZABOLELA ME GLAVA... :ugeek:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod phrnjak » 22.06.2011, 00:19

Adnine, sta bi ono pre 5 minuta? Jel nas Rusi napadose?
Korisnikov avatar
phrnjak

Sledeća

Povratak na Ostalo