od misirac » 28.11.2012, 18:49
Jedino pravilo jeste,da se igra sto vise i sto bolje.Kao drugo da je Britka, covek koji je legenda Beogradskog i Srpskog stonog tenisa,neko ko bi samo mogao da doprinese da ova liga u nekim kasnijim mesecima,godinama ima sve vise i sve bolje igrace.Da bi igrajuci sa istim sama igra se digla na visi nivo/zao mi je sto ovo moram da objasnjavam/ i kod domacih ,citaj igraca koji cesto igraju na turnirima kod Davora,Gardosu itd..Trece covek ima 50.godina i veteran je ,doduse Veteranski prvak Srbije,koji je ispratio neke nase akcije npr."Mec sa Krepoljincima"bez banke za razliku za neke zaljubljenike ove igre, koji igraju samo kad je neka "crkavica"na astalu.Cetvrto"Zasto si se ti nasao prozvan,nisam na tebe uopste mislio .Doduse neke stvari mi sada nisu jasne.Kakve veze ima ko moze koga da pozove,pa nemoze svako ni da sastavi ekipu od tebe i Marka.Peto ja sam pozvao Soleta,Koji je takodje legenda ovog sporta u BG.koji je moj brat vec 40.godina i koji ako je kao covek koji je pedagog reagovao ,kako je reagovao.on je za mene apsolutno u pravu i to je za mene aksiom,i Bricu zato sto ima ljudi koji vole ovaj sport a ne znaju visestruke prvake Beograda i Sbije.npr.Ivan je napisao da nezna ko je Mraovic.Kakav bi ja sada covek bio i rekao mojim drugovima "Da ,ja igram tu ligu a vi ste nepozeljni"!To mozda mogu neki od vas/namerno malo slovo/,ali ne ja.Zelim svu srecu ucesnicima i naravno ucesnicama,
puno lepe igre,ja se ne bih vise oglasavao po ovom pitanju.Tako da replike primam na 062/399-367.