Spin na spin liga sa nagradama - prijavljivanje

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Spin na spin liga sa nagradama - prijavljivanje

Postod ivan » 28.11.2012, 17:22

Vladojice, okani se price o pravilima, ti koji ne postujes pravilo o dozvoljenim gumama.

Ima sasvim dobrih igraca u prvoj i drugoj ligi, i vecini nas je potpuno isto dal igra protiv dobrog prvoligasa ili dobrog superligasa, u oba slucaja smo slabiji dosta.
Pravila su davno postavljena i neki su se recimo prijavili zbog nagrade, svakako da cu njih da ispostujem i ne dozvolim menjanje pravila sada.
Postoji svakako nacin da se neki izuzetak razresi, ali mora da se zavrsi prijavljivanje pa onda skup kapitena i diskusija. Ali o tom potom, posto ni prijava te ekipe nije bila pravilna (nit je meni na pp poslato, nit kapitena, ni telefona, ni ko koju ligu igra), necemo sad da se upustamo u komentare toga.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 28.11.2012, 17:36

U stvari u pravu si, pravila si saopstio pre pocetka prijave, neki su prijavili ekipe sa tim pravilima na umu, i nije stos da se sad u hodu menjaju, sto ne znaci da su pravila dobra, ali bi bilo neozbiljno da ih promenis u sred prijavljivanja.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Francuz » 28.11.2012, 18:19

Vladojica je napisao:U stvari u pravu si, pravila si saopstio pre pocetka prijave, neki su prijavili ekipe sa tim pravilima na umu, i nije stos da se sad u hodu menjaju, sto ne znaci da su pravila dobra, ali bi bilo neozbiljno da ih promenis u sred prijavljivanja.

Dogovori se sa sobom Harry pa nam javi tvoj stav ;)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod misirac » 28.11.2012, 18:49

Jedino pravilo jeste,da se igra sto vise i sto bolje.Kao drugo da je Britka, covek koji je legenda Beogradskog i Srpskog stonog tenisa,neko ko bi samo mogao da doprinese da ova liga u nekim kasnijim mesecima,godinama ima sve vise i sve bolje igrace.Da bi igrajuci sa istim sama igra se digla na visi nivo/zao mi je sto ovo moram da objasnjavam/ i kod domacih ,citaj igraca koji cesto igraju na turnirima kod Davora,Gardosu itd..Trece covek ima 50.godina i veteran je ,doduse Veteranski prvak Srbije,koji je ispratio neke nase akcije npr."Mec sa Krepoljincima"bez banke za razliku za neke zaljubljenike ove igre, koji igraju samo kad je neka "crkavica"na astalu.Cetvrto"Zasto si se ti nasao prozvan,nisam na tebe uopste mislio .Doduse neke stvari mi sada nisu jasne.Kakve veze ima ko moze koga da pozove,pa nemoze svako ni da sastavi ekipu od tebe i Marka.Peto ja sam pozvao Soleta,Koji je takodje legenda ovog sporta u BG.koji je moj brat vec 40.godina i koji ako je kao covek koji je pedagog reagovao ,kako je reagovao.on je za mene apsolutno u pravu i to je za mene aksiom,i Bricu zato sto ima ljudi koji vole ovaj sport a ne znaju visestruke prvake Beograda i Sbije.npr.Ivan je napisao da nezna ko je Mraovic.Kakav bi ja sada covek bio i rekao mojim drugovima "Da ,ja igram tu ligu a vi ste nepozeljni"!To mozda mogu neki od vas/namerno malo slovo/,ali ne ja.Zelim svu srecu ucesnicima i naravno ucesnicama,
puno lepe igre,ja se ne bih vise oglasavao po ovom pitanju.Tako da replike primam na 062/399-367.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Vladojica » 28.11.2012, 19:04

Francuz je napisao:
Vladojica je napisao:U stvari u pravu si, pravila si saopstio pre pocetka prijave, neki su prijavili ekipe sa tim pravilima na umu, i nije stos da se sad u hodu menjaju, sto ne znaci da su pravila dobra, ali bi bilo neozbiljno da ih promenis u sred prijavljivanja.

Dogovori se sa sobom Harry pa nam javi tvoj stav ;)

Citajuci ovu temu mogu da kazem da su i Ivan i Rajko u pravu, i da ipak treba dozvoliti da igra ko hoce. Jer sa boljim igracima i jacom ligom to samo moze da ide napred. Ako budemo igrali samo mi pilici, igracemo dok se ne smorimo, ali ovde mogu da se ukljuce ljudi koji su decenijama u stonom tenisu a to je vec nesto...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 28.11.2012, 23:52

Vladojice, idi vezbaj pimpl :D
Jesi siguran da ces se smoriti ako budes igrao sa drugoligasima pilicima? Mene ce i oni razbiti, isto ko sto bi i svetski prvak.

Vec sam rekao nacin za eventualno razresavanje nekog izuzetka, ako je to zaista cilj. Tako da ako neko ima nesto da mi kaze nek se javi. Ovako se svodi na potpaljivanje vatre.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod bindra » 29.11.2012, 10:49

Da smo pravili ligu bez novcanih nagrada sve bi bilo ok,znalo bi se ko bi dosao i gotovo.Ovako...pare puste pare tesko sa njima jos teze bez njih!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Francuz » 29.11.2012, 11:13

To jeste istina Bindra ... a najgore niko nece se obogatiti od ove lige pa i da sve zivo pobedi :)

@Rajko: Nemam vise kredita pa mi je ipak lakse ovde da ti kazem da se nisam nasao prozvanim jer bi ja voleo da svi zivi igraju i to sto bolji igraci. Moja greska? Pricao sam mozda u ime drugih koji bi mogli tako da shvate nepostovanje postavljenih pravila ;) Svakako srecno svima !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod reketas » 29.11.2012, 11:19

I ja sam da igra ko god se prijavi, svakom dobro , nekom novac , a neko dobije znanje pa nek kasnije radi sta kod hoce sa njim :)
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod bindra » 29.11.2012, 12:10

Mislim da bi trebalo da se prijave svi a novac ide najlosijoj ekipi :scratch: Sta li bi onda bilo...haha to bi voleo da vidim :clapping:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja