Nisam shvatio onaj link što je iza mog imena, takmo da ako tu ima nešto što se tiče teme a ja nisam to uvideo, izvinjavam se.
Iznosim činjenice. Liga treba da ima jasna pravila. Pravila postoje da bi se UNAPRED znalo šta je dozvoljeno a šta nije.
Lično, meni je Britka najveći mogući izazov i ja volim da igram sa njim (iako rezltat to ne pokazuje) jer me uglavnom lako dobije, ali ja se trudim

Mraović koliko ja znam nije superligaš i onda po pravilima može da igra i ja nemam ništa protiv toga.
Sa druge strane veličanje nekog čoveka koji je na stonoteniskom meču izgubio živce i tukao se sa publikom (koja uzgred nije ni navijala protiv njega nego na stolu pored njega) je meni nerazumljivo.
Kako ja neću ni učestvovati u toj ligi, meni je apsolutno svejedno i ko igra i ko ne igra. Kao član foruma koji želi da doprinosi ovoj zajednici dao sam komentar. Neko ko me ne poznaje i ko ne zna kako ja doživljavam ovaj sport može da pomisli bilo šta ali Rajko ti si igrao protiv mene i pričali smo o pingiću. Valjda si mogao da shvatiš da je moj stav o ovom sportu da treba da bude 100% čist i etičan i moralan. Pingić je valjda još jedini sport gde protivnik priznaje pardon koji sudija nije video.
Tako treba i da ostane! Zato se i trudim da sve što znam kažem.
Naravno, ima igrača koji su (puno) bolji od mene, naravno imam i ja stvari u kojima nisam u pravu ili imam karakter koji nije svima po volji, ali mislim da sam što se tiče pingića najčistiji mogući i da NIKO nije imao nikakav problem kada je igrao sa mnom.
Tako da je Ivanov zadatak da JASNO ISTAKNE PRAVILA I DA IH SE DRŽI.
Tako će sve biti čisto i dobro.