Šaca je napisao:Baš je to taj stari što misliš!,ali desila se neverovatna stvar juče kad sam lepio gume na novo karbon drvo(prvo lakom za kosu naspreiso drvo) potrošio sam dve tube lepka i nisam mogao da zalepom gume,odnosno same su se odlepljivale???? prosto ne znam šta da radim,kako namažem lepak tako se odmah osuši?? možda nisam trebao da lakiram?? ranije na obična starija drva zalepim za par sekundi? a na ovo ne mogu?? šta se dešava??
Ja sam jednom prilikom sebi napravio taj problem ! Prvo, pre nego sto pocnes sa lakiranjem uvek se uveri da drvo nije fabricki lakirano (s obzirom da je carbon, verovatno je fabricki lakirano).
Moje drvo nije bilo fabricki lakirano, pa sam ja to uradio lakom za kosu. Medjutim kad god sam lakirao to sam radio po dva puta (posle susenja po drugi put isprskam drvo) i sta se desava drvo nece da primi lepak, i nema sile da zalepis gumu.
Mislim da je Stanicev predlog dobar s tim sto moras voditi racuna dali je ostalo laka na drvetu, jer ako nije prilikom skidanja gume mozes odvaliti deo reketa, tj. da se zalepi za gumu i prilikom skidanja iste da ostane na njoj deo drva.