Inicijativa za ligu sa novcanim nagradama

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Inicijativa za ligu sa novcanim nagradama

Postod ajkula321 » 18.11.2012, 17:24

Ja sam zainteresovan za igranje u ovoj ligi, ali nemam sansu da prijavim ekipu. Tako da ako je nekom potreban igrac neka me kontaktira slobodno! :)
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod djordjestanic » 18.11.2012, 17:27

Vladojica ne može da igra jer je to u siprotnosti sa pravilima igre u članu 6.2.2. gde je jasno rečeno:

Ćlan foruma pod nikom Vladojica ne može da igra!

Vladojice pročitaj nalo prethodne postove pa pročitaj svoj...

NIšta bre nisi shvatio kod sistema igranja...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 18.11.2012, 17:52

Djordje, ne miniraj me :D, vidis li da je Ivan sve lepo napisao, prvo procitaj njegov post, pa onda cuti :D

ivan je napisao:Slucaj Vladojica, hm. Steta je da ne igra jer osecam da ce za 30-40 godina biti vedeta veteranskih takmicenja, treba da se pripremi za to. Ali opet, treba promovisati moral a kaznjavati nemoral, pogotovo one koji se javno hvale nemoralom.
Recimo ovako, igrac koji igra za nedozvoljenom gumom igra na sopstvenu odgovornost, protivnik moze PRE meca sa tim igracem zahtevati ceo poen bez igre, ali ne i nakon pocetka meca (zagrevanje ne spada u mec). Guma kojoj je odsecen naziv i zalepljen neki drugi ili isti, tj. guma iz vise od jednog dela smatra se nedozvoljenom. Lista nedozvoljenih guma bice okacena negde u sali.

Molim lepo, hvala. :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 18.11.2012, 18:25

Ivan te minira...

Ono što je napisano je apsolutno bez veze. Ili se igra po ittf pravilima ili ne. Kakav poen fore, kakve gluposti.

Najlaše je odmah dati primer kako se ponašati prema zabranjenim gumama je da te izbace iz svake kombinacije. Tako da odmah u povoju se ubije sve moguče implikacije ako neko hoće da igra sa nedozvoljenim gumama.

Ili da igraš sa dozvoljenim gumama, biraj...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 18.11.2012, 18:33

kakav bre poen fore, mec je u pitanju, znaci timski poen. Ako protivnik kaze 'Vladojica koristi zabranjene gume, zahtevam da promeni reket ili dobijam mec bez igre' to ima da bude tako. Znaci ako neko oce da igra protiv Vladojice sa zabranjenim gumama moze, al nema da menja odluku u toku meca.
Vladojice spremi regularan reket, ili zivi u zebnji do kraja karijere.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 18.11.2012, 18:36

Mada je ZoranV verovatno u pravu i bez da proveravam, bice problema oko definisanja te liste. Moracu da razmislim oko ovoga. Vladojica je bezazlen protivnik, pa moze da igra i sa dva reketa nece mu pomoci, ali mozda se pojavi neko drugi opasniji.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 18.11.2012, 19:23

Au pogresno sam ja skontao, izvinjavam se. :D.
Onda nista, bolje da ne igram, nego da se natezem sa nekim nabedjenim "profesionalcem" oko gume, samo da bih odigrao jedan mec, nedovoljno zagrejan, u sali koja mirise na stari lepak, i uz to bacio pare ko da sam se izigrao 2 sata sa nekim drugarom 1 na 1, sto mi je mnogo vece zadovoljstvo. :)
Ipak mislim da bi pravila striktno trebali da postuju samo oni koji to moraju, kojima je stoni tenis posao, a ne hobi, koji zaradjuju nesto od igre, mada jebemliga i ova liga ce da bude sa nekim parama, mozda i ima logike da se postuju profesionalna pravila :).
A taman sam krenuo da sastavljam ekipu, kad ono mosa :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod zorog » 18.11.2012, 20:29

Zabranite li Vladojici ucesce,i ja odbijam svoje ucesce u toj vasoj ligi....mislim,osim ako me neko drugi ne pozove u ekipu :D
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 18.11.2012, 20:37

Haha, e jesi karakter :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod scvlada » 18.11.2012, 21:45

Vladojice plaše te se,znaju da treniraš ,da si napredovao.Ne brini ,koliko znam sutra uveče dolaziš u Zmajevo gnezdo,vidimo se tamo.Ima tamo i džak za udaranje i tegovi,pa ćeš da ojačaš zglob.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja