ivan je napisao:pa moguce, nije to drvo za pljaskanje, neka druga drva su bolja za to. Ali s primorcem verovatno mozes lakse izvesti zglobni kontra spin dok lopta uzlazi.
Pa mogu al mi se brzo umori zglob
ivan je napisao:pa moguce, nije to drvo za pljaskanje, neka druga drva su bolja za to. Ali s primorcem verovatno mozes lakse izvesti zglobni kontra spin dok lopta uzlazi.
djordjestanic je napisao:To je drvo bas za plajskanje, kako vi kazete. Sporo i pravolinijsko, idealno za stop i jake ravne udarce, dobro za rotirane spinove, lose za sve sto je kombinacija brzine i spina.
Ljudi, nemojte da se zavaravate. Ruka igra poslednja, reket je samo produzetak ruke, pobedu pravi glava a donose noge.
Najmanje je bitno koje drvo imate za neki odredjeni pokret. Drvo je bitno da odgovara celokupnom stilu igre.
Inace, udariti bekendom na top spin je moguce na vise nacina. Ja koristim dva ali kad pogresim obicno je greska sto sam pozurio sa udarcem i sto sam gurnuo a ne udario. Sta vise, znam da sam pogresio jos u prvom trenutku dok odigravam udarac ali vec je kasno.
Najlaksi nacin da ovo nuacis je da odes na robot, namestis da izbacuje najjaci moguci spin u 4 tacke (napred, nazad, levo, desno a sve na bekendu) i kad prvih 100 prebacis preko stola (a prebacices najmanje sto) onda ce ti se ruka prilagodjavati i sve ce doci na svoje mesto.
Nema veze primorac sa ovom greskom
djordjestanic je napisao:A mozda uzmes pa uradis 10 treninga po 20 minuta onoga što sam preporucio pa naučiš kako treba?
djordjestanic je napisao:Ima robot i da se iznajmi na sat ili pola sata, ima sparing partnera koji ce bacati intervalni, ima puno opcija koje resavaju problem ali nijedna od tih opcija nije neka carobna guma koja ce sve to sama da resi....
Vladojica je napisao:ivan je napisao:tacno pravilo ces morati ipak empirijski utvrditi
Meni je 1.9 bila najbolja, najvise lopti padne na sto. Doduse prelepljivao sam sa starim lepkom. Probao sam juce istu tu gumu nakon godinu i po sa malo brzim gumama, jedva sam do mreze dobacivao
Ja imam taj problem kad sam dalje od stola, znaci zamahnem iz sve snage na spinovanu loptu i pogodim mrezu. Kao da mi na pola udarca ponestane sundjera, i loptica samo umre na reketu. Ne znam da li ovo ima logike.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju