Izvini za "š" nije bila namera, jednostavno kod nas ima "Moša" a nisam čuo da ima "Mosa". (Mosa je kod nas izraz za varku telom...)
2. Nije kulturno ako se glumi kultura ali je vrlo sportski i tačno
3. Ne znam šta tebi govori ovaj rezultat ali da li ti znaš njihov ukupni skor?
4. Britkin spin je vrhunski, veruj mi ni reč... To što ne gubi znači da ne mora ni da zapinje, kad ga neko natera onda su takvi mečevi ubedljivo najatraktivniji mogući. Pošto nisi nikad bio u gledalištu kada su takvi mečevi igrani to ne možeš ni da znaš... a pošto još učiš osnove stonog tenisa vrlo si daleko da shvatiš gomilu finesa koje Britka provuče u jednom običnom poenu...
5.Uopšte nisam Britkin obožavac, naprotiv ja bih najviše voleo kad bih mogao da ga izlupam sa pola snage ali ne mogu ni sa 100% snage jer je BOLJI igrač od mene ali ja se trudim da napredujem pa možda jednog dana budem bolji... To isto savetujem i tebi, treniraj i uči pa ćeš i ti biti bolji.
Moso je napisao:
Prosle nedelje sam gledao mec regionalne lige Lala Majur vs. Rudar iz Krepoljina na kome se igrao stoni tenis za klasu bolji od Britkinih meceva sa youtuba a u pitanju je najnizi rang takmicenja.
O ovome i govorim... Svi igrači koje si gledao ne bi dobili Britku ni sa pet fore... ali ti to nisi mogao da prepoznaš jer još ne znaš dovoljno o pingiću
"Na forumu je lako iznositi svoje mišljenje jer ne košta ništa, u sali kada imaš protivnika preko puta, tvoje mišljenje vredi TAČNO TOLIKO koliki je rezultat.
Što se tiče mišljenja svako ima pravo na svoje mišljenje ali mišljenje na znači znanje. Što se tiče pingića slušaj one koji pobedjuju a kad ti budeš pobeđivao onda će slušati tebe, mislim da je ovo pošteno.
Sportski pozdrav i tebi