Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Nenad Ivancev » 17.03.2011, 18:37

:-) Pozzz Filipu!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod filip » 17.03.2011, 21:21

Igrali smo vi i ja jednom u sparku i dobili ste me. Ne znam da igram na poen i nikad nisam znao. Zbog toga kazem da sam neozbiljan dok igram. Pozzz
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Pljas » 17.03.2011, 23:16

eeeeeeeeeeeeeeee, ko se ljuti ............, mala sala je ono bilo cisto da vim reakcije
:)))
Pljas na spin hahahahahahha
Korisnikov avatar
Pljas

Pridružio se: 02.03.2011, 23:34
Reket: Drvo:Korbel MagicHand OFF
FH:Super Frendship 729 FX 2mm
BH:Super Frendship 729 FX 1,5mm

Postod ivan » 18.03.2011, 00:44

Jos jedan mec iz Visnjice, Savevski - Jelić :

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nenad Ivancev » 18.03.2011, 13:04

Saljem vam u celosti mail od Radeta Markovica - naseg nekadasnjeg reprezentativca i vrhunskog igraca koji je sada u Top Menadzmentu JOOLA. Skrenuo sam mu paznju na ovaj 'nas'sajt. Saljite pitanja za njega ako imate po svim temama/osnovama..

Cao,
Stvarno ste vredni:)
Stavite jos Joola logo negde na sajt, pravite malo reklamu:)
Skinite neke stvari sa youtube - npr. kad Ma Lin vezba serve ili tako nesto interesantno, pa stavite link.
Sto se materijala, pravila,...itd. tice, pisite sve sta te interesuje, probacu odgovoriti.
Ako se setim nekih pikanterija napisacu. Trenutno mozete malo da napisete o Bobi Grujicu koji je jedan od najcenjenijih trenera u Nemackoj - desna ruka Rosskopfu. Takodje je zaduzen za rad sa najtalentovanijim igracima u Hessenu (Frankfurt) odakle je i Timo Boll. znaci da radi sa kremom Nemacke. Ne treba zaboraviti da je pod ugovorom sa Joolom:)

Rotterdam WC - velika sansa da Timo Boll skine nekog od kineza, vec dugo nije tako cesto pobedjivao protiv kineza kao zadnjih par meseci. Cela Evropa se nada da ce neki evropljanin osvojiti neku singl medalju.

od mene dosta
caos
Rade
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 18.03.2011, 15:36

Valjda nije gledao ove nase meceve iz Visnjice...? Da smo znali, pa da zapnemo vise...

Oci celog nekineskog sveta su uprte u Timu Boll-a svakako. Videcu da napisem o tome iz svog ugla.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 19.03.2011, 21:13

Na danasnjem turniru u Visnjici, doslo devetoro ali jedan nije igrao jer ga je kao fol bolela noga. No ostali su odma provalili da je snimio jaku konkurenciju i pravio se povredjen da ne pretrpi gomilu poraza. Taj folirant sam ja naravno. Kao sto rekoh negde vazno je uvek imati neko opravdanje/povredu/boljku u rezervi. Igrali su : Ružica, Grbić, Savevski, Dule Petrović, Neša Aksentijević, Dragan Todorović, Kovačević, Vignjević. Grupa od 8, svako sa svakim, pa onda na kostur od 8. Bilo je nekoliko bas dobrih i tesnih mečeva. Kamerman nije poneo punjac za kameru pa nema ni snimljenih mečeva. U polufinalu Aksentijević pobedio Grbića, a Petrović Savevskog. Finale, sta reći, duel starih znanaca, dve koncepcije, snage i kontrole. Pošto snaga bez kontrole nije ništa, pobedio je Petrović sa 3:1 i upisao se u večnu listu osvajača subotnjeg turnira.
ivan

Postod Pedja » 19.03.2011, 21:28

Pa ima i kod čika Vlade, svake subote od 10 h ujutru, 200 din. učešće, nagrada 0... Turnir je stariji od gore pomenutih... Mesto održavanja je svake nedelje drugo: Banjica, Šumice, MZ 4. juli, SPARK... Tel. organizatora 0637226239. Kvalitet učesnika varira... Što se tiče organizacije ona je ok. Spark? Pa Saša se opredelio za teretanu, očigledno, ali i normalno...radićeš ono što donosi lovu... A i j...š turnir kad ti u pozadini trešti neki rejv...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 19.03.2011, 21:33

Dobrodošao, Pedja! Da, ima i kod cika Vlade, pomenu Nenad neki dan. Ne verujem da ga ima u sparku vise. Da, spark je malo skrenuo na tamnu stranu :)
ivan

Postod ivan » 20.03.2011, 19:53

Evo jednog lepog meca od pre 10-tak dana, Katic i Rancic:

ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja