Balans reketa

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Balans reketa

Postod ivan » 30.09.2012, 14:36

apsolutno. Zato cu ja kad porastem da budem automehanicar, limar, vodosinstalater...tako nesto.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod reketas » 30.09.2012, 14:39

I ti koristis americki sistem citanja:)
Da moze i tako , ili postepeno povecanje tezine, ili postepeno produzavanje vremena.
Ali da se ne zaboravi, posle izvesnog vremena treniranja vracanje na prvobitni tvoj reket.
To je onda ono sto ima smisla.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 30.09.2012, 15:03

ovaj put ce biti navikavanje na sadasnji reket koji ce ujedno biti i glavni i jedini.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod filip » 30.09.2012, 19:49

Vladojica je napisao:Kad sedimo po ceo dan za kompom moramo da okilavimo kad tad, to je surova realnost i bice sve gore :D

Nesto sto nas niko nije naucio:Jedine dve sigurne stvari u zivotu su, hemoroidi i smrt.

Apropo ivanovog problema, jednom je kod druga koji preprodaje opremu, iz Austrije stigla bukvalno gomila malih isecenih guma iz jednog kluba druge njihove lige i lik koji mu je to doneo kaze da maltene svi smanjuju rekete...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 30.09.2012, 20:28

filip je napisao:
Vladojica je napisao:Kad sedimo po ceo dan za kompom moramo da okilavimo kad tad, to je surova realnost i bice sve gore :D

Nesto sto nas niko nije naucio:Jedine dve sigurne stvari u zivotu su, hemoroidi i smrt.

Apropo ivanovog problema, jednom je kod druga koji preprodaje opremu, iz Austrije stigla bukvalno gomila malih isecenih guma iz jednog kluba druge njihove lige i lik koji mu je to doneo kaze da maltene svi smanjuju rekete...

Hah, FIlipe, potpuno si u pravu :D

Ja sada upravo imam dve gume, jedna je Tibhar Nimbus, dimenzija 148x140mm, a druga je Donic Acuda S2 MALO veca, 152x144mm. Dakle Ivane, to su ti dimenzije profi drva :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 30.09.2012, 20:40

Dobro, to je vec vrlo konkretan odgovor. Ja sam smanjivao Perkosana malko i glava je sad 155x144mm, ali znaci to se tese i mnogo vise u profesionalnim krugovima. Ipak i oni znaci imaju kilavu ruku ko ja, to sam hteo da cujem. Mozda da kupim onaj deciji reketic, to bih mogao da pomeram bez problema.
ivan

Postod Vladojica » 30.09.2012, 21:13

Nije to previse malo, moj Tibhar Defense Plus je 154x154mm fabricki, sto znaci da pravo smanjivanje podrazumeva 150 x 140 otprilike, to bi bio pravi undersize :D. A i onako na tim poslednjim centimetrima po obodu glave nije isti odskok loptice kao na sredini drveta, tako da ti taj deo i ne treba :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 30.09.2012, 21:30

pa kad odseces to, poslednji centimetri se pomere ka sredini, jel da :D

Nego kako definisati dobar balans? Sta je idealno?
ivan

Postod djordjestanic » 30.09.2012, 23:42

Hteo sam da napišem ALC...

Ivane, džaba ti ova pitanja.

Mator si. Kilavi programer. Od toga je gore samo ovo što sam ja...

Neće ti pomoći ništa i nemoj ni da pokušavaš da nešto promeniš.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod jbgwtf » 01.10.2012, 00:55

ivan presipa iz supljeg u prazno.. Zglob ti je slab(ligamenti, vene i sve sto imas oko zgloba je kljakavo, nikakvo).. Ako ojacas bice ti super, ako trazis laksi reket jos vise ce da oslabi i nisi resio problem.. Probaj da ojacas umesto sto trazis razlog da das jos para za reket... Ne moras da budes bilder,da bi ojacao.samo ti treba malo vezbe.. Al posto si ignorisao moj post delujes kao neko bez dovoljno volje da igra i napreduje ako u to treba da se ulozi znoj , a ne novac B-)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema