Balans reketa

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Balans reketa

Postod gimi » 29.09.2012, 13:41

ivan je napisao:Kako ja da sastavim reket koji nema tesku glavu?
...
...

Meni se cini da nije samo reketu "teska glava" :lol:

ivan je napisao:Sta kvragu raditi?

d vej aj si it, imas dve opcije:

- prva je da nastavis sa pokusajima da sastavis reket kome je teziste na drsci, a sve ukupno nije tezak (ako sam dobro razumeo). ttdb kaze da je najlaksa guma 'Stiga Innova Ultra Light SynergyTech', a opcije sa laganom daskom i novcicima/povezima na drsci, manjom glavom... sve deluju kao potencijalno resenje... ili samo tako deluju... Bas samo ovih dana video neko DHS drvo, gde se hvale manjom glavom, pa mi bejase cudno cemu to... ali to je bilo off+, pa otpada, no, verovatno postoji i neko koje odgovara karakteristikama, a fabricki je manje... a imao Bracika nekada davno drvo sa tegicem kojim menjas balans u drsci... mozda je bolje od novcica...

- a druga je da ponudis neke novce za te tudje pomenute, za koje mislis da bi ti odgovarale ;)
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod First » 29.09.2012, 16:16

Kod mog Dunlopa težište je u dršci (puno drvo), tako da možeš da staviš koju god hoćeš debljinu gume i glava neće biti preteška, tj neće izgubiti balans, al' ga ne dam, samo se hvalim :P
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 29.09.2012, 20:24

ma kakav danlop, vec smo jednom utvrdili da nije nesto. Imam ja Perkosan kome sam smanjivao glavu vrlo malo. Dobar balans jer mu je drska od punog drveta, s tim se reketom mogu izvesti razni zanimljivi udarci recimo sljapanje lopte tako da proizvede donju rotaciju (kao oni Ljubisini poklapajuci bekhendi; ocu da kazem nije sve u ruci ima nesto i u drvima, neka vam prosiruju svest o mogucim udarcima), no se primorac pokazao bolje za moj bekhend sljap sa ravnim pokretom.

Gimijev drugi predlog deluje prihvatljivije. :)
Nego me nesto brine, kako nemam srece s tim tezinama, imam osecaj da i ako kupim drvo od nekoga od pomenutih da ce se ispostaviti da ima tesku glavu cak i kad stavim dve acude s3.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 29.09.2012, 21:45

Ja iskreno ne vidim kako ti se može pomoći, pogotovo sa ovim novim drvima, gde je jako teško uravnotežiti balans, jer je tebi kod svakog drveta teška glava. Prosto je to tako i pomiri se s tim. Zato sam ti i ponudio rešenje koje ima Dunlop i ta starija drva, gde je drška od punog drveta, a vidim sad da i ti imaš takvo, ali tebi ni takav ne odgovara, a to je jedino normalno rešenje, bez dodavanja novčica odozdo i drugih raznih za'ebancija, koje mene užasno nerviraju. Jednostavno, privikni se na ovo. Probao sam tvog Primorca sa acudama i sasvim lepo radi, a nisam primetio da mu je balans toliko loš i da glava preterano prevaginje, jer su acude s3 dosta lagane gume.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 29.09.2012, 21:50

jes kad si ti bildovao pa reket i ne osecas.
Forum je pun bildera, izgleda samo ZoranV i ja ne dizemo 100 kg iz benca... :D
nije balans toliko los, istina imao sam i gore kombinacije, ali nije ni dobar, malo preteze ipak.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 30.09.2012, 02:05

ALC
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod NemanjaR » 30.09.2012, 08:06

ALC
ZLF
ZLC
koji god,nema greske !
Dodji veceras do nas da probas !
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod ivan » 30.09.2012, 11:40

sta vam je, pa Stanic je bar 10 puta rekao da je alc tezak.
A i nemanjar je bilder, treba mi savet od nekog mrsavka.
ivan

Postod Vladojica » 30.09.2012, 11:51

ivan je napisao:treba mi savet od nekog mrsavka.

Tibhar Defense Plus, 65 grama :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 30.09.2012, 12:00

pa i ti si bilder, savet otpada...
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema