adaptacija na sto

Kako popraviti igru?

adaptacija na sto

Postod jbgwtf » 27.09.2012, 18:49

kako se brze prilagoditi stolu? Imam taj problem da cim je neki sto sporiji od onog na kome redovno treniram ne mogu da se namestim gde treba(u pitanju je ista prostorija). . Npr danas posle prvog spina pobegnem unazad za drugi, a loptica nema snage da dodje do mene, i onda izbacujem i promasujem, na kraju pridjem stolu ko da je pecenje na sredini..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Re: adaptacija na sto

Postod ivan » 27.09.2012, 21:12

i meni smetaju te razlike i ne znam bas najbolje sta raditi, ali mislim da je dobro izdaljiti se i posmatrati trajektoriju lopte da vidis kako lopta odskace i utvrdis bar problizno dokle u vis i dalj moze da ode, pa postavis radnu pravu u tom rejonu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 27.09.2012, 23:26

ivan je napisao:i meni smetaju te razlike i ne znam bas najbolje sta raditi, ali mislim da je dobro izdaljiti se i posmatrati trajektoriju lopte da vidis kako lopta odskace i utvrdis bar problizno dokle u vis i dalj moze da ode, pa postavis radnu pravu u tom rejonu.

ovo neki butterfly europe ittf, zelene boje star ko zna kolko god ima, najveci problem je kad treba da vratim donju rotaciju ili kratku.. krenem nogama, namestim se i ona propadne :lol: , a protiv softa 1 spin s jacom rotacijom i ako se prestopa to dodje tolko kratko da nekad moram da je prepimplam posto ima 2 odskoka :shock:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod ivan » 27.09.2012, 23:43

ah, da nije onaj sa drvenim nogama? Imao sam taj problem, u bivsem klubu bio jedan, od njega se lopta i ne odbija takoreci. Kad pomislim da je Waldner osvajao titule na takvim sporim stolovima...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 27.09.2012, 23:50

metalne noge, ma igram ina sporijim, al mi treba 4-5 dana da se adaptiram na svoj spin, i s druge strane su obicno rotiraniji, posto se hvata blizu stola i ima veci luk. .
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod bindra » 01.10.2012, 19:23

Ja sam skoro ustanovio da kod Koce u Vip sali na Banjici uopste ne mogu da pruzim ni deo svoje igre jer je sve uzasno sporo,od stola pa do same sale...Definitivo mi vise leze brzi stolovi i sale.Cudio sam se pre par godina kad je Karas objasnjavao kako nije isto igrati u velikim dvoranama ili u manjim,mislio sam da fantazira...ali izgleda da je bio u pravu?
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 01.10.2012, 19:26

Sta bi na sve to rekao Liu Guoliang :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod zorog » 01.10.2012, 20:12

bindra je napisao:Ja sam skoro ustanovio da kod Koce u Vip sali na Banjici uopste ne mogu da pruzim ni deo svoje igre jer je sve uzasno sporo,od stola pa do same sale...Definitivo mi vise leze brzi stolovi i sale.Cudio sam se pre par godina kad je Karas objasnjavao kako nije isto igrati u velikim dvoranama ili u manjim,mislio sam da fantazira...ali izgleda da je bio u pravu?

Kazem ja Vladojice da je sve nekako sporo na banjici...a ti me pravis ludim :nono: :wink:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 01.10.2012, 20:24

To vam je kao u tenisu trava, beton i sljaka, pa kome sta odgovara :D
Ja nisam nista primetio sto se tice razlike u brzini izmedju Visnjice i Banjice, pre ce biti da na Banjici igrate sa nekim drugim protivnicima koji vas deru, pa vam kriv spor astal :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod filip » 01.10.2012, 20:29

Ima razlike u salama i manje sale su obicno brze od vecih, a sve to vuce uzroke iz akusticnosti. To ne mora da znaci da u manjim salama lopta brze putuje, vec da zvuk brze dolazi do vas, a samim tim brze reagujete...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Sledeća

Povratak na Trening