grof.58 je napisao:e pa moj lucicNS varaš se za tvoj komentar za travu OX. ja udaram i napadam isto ko sa softom i jož bolje jer su povratne loptice jako neugodne i nepredvidlive. samo što sam kažeš, treba vremena i prakse da sve to obvladaš. ja ssam trenirao više od pola godne da dobim neki grif,osečaj i još uvek se učim i prilagađam.
LucicNS je napisao:
Nisam u Srbiji video agresivnijeg igraca od sebe, sa travom.
protivnik se zbuni ..LucicNS je napisao:grof.58 je napisao:e pa moj lucicNS varaš se za tvoj komentar za travu OX. ja udaram i napadam isto ko sa softom i jož bolje jer su povratne loptice jako neugodne i nepredvidlive. samo što sam kažeš, treba vremena i prakse da sve to obvladaš. ja ssam trenirao više od pola godne da dobim neki grif,osečaj i još uvek se učim i prilagađam.
Ja igrao godinu i po sa 0x-om (mozda i cele dve), sada igram skoro godinu dana sa istom verzijom trave, ali sa minimalnim sundjerom.
Nisam u Srbiji video agresivnijeg igraca od sebe, sa travom, pa mi to pomalo daje nade da se ti ipak varas u pogledu ocenjivanja ispravnosti moje teorije.

jbgwtf je napisao:LucicNS je napisao:
Nisam u Srbiji video agresivnijeg igraca od sebe, sa travom.
videces za par godina, ako moj brat ne prestane da igra-zasad fino napreduje.. on ima taj obicaj da zaboravi gde mu je trava i cesto kad mu dodje na forhend on kao vuce spin travom - faint long 2( zanimljivo sto i beksajdom identican pokret pravi) , uvek kad to uradiprotivnik se zbuni ..

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 16 gostiju